Munka helyet ami megbizható de hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok az a helyzet hogy dolgoztam egy ettermbe ahol nem fizettek ki.. csak igergeti most egy boltban kezdtem el de azt is neg tudttsm hogy ott is a dolgozokat att verik van akinek 30ezerrel tartozik a bolt ezt nem hisszem el miért ingyen dolgoztaták az embereket.. jogi utra fogom perelni... de adig is hol talalok munkat olyan nehez nekem csak szeptemberig kellene utana mennek le eretsegizni de olyan egy szerencsetlenek érzem magam meg ilyet hogy a valalkozo nem kepes fizetni ... :( @@ ha tudtok valamiit linkeljetek kosziii elore is 18/L#munka #nem talalok megbizhatott
2017. júl. 18. 22:22
1/4 anonim válasza:
Munkaszerződés= az a papír, ami nélkül nem áll értelmes ember munkába
2/4 anonim válasza:
ha van munkaszerződés amit mindkét fél hitelesített akkor ki kell fizetnie mivel ha nem teszi szerződést szeg,be lehet rajtuk hajtani persze ha volt...tegyél feljelentést
3/4 anonim válasza:
nagyobb cégeknél próbálkozz, tesco árufeltöltő? pénztáros? mindig van felvétel
4/4 anonim válasza:
Zsebbe fizetős helyre, meg boritékos helyre ne menj! Csakis tiszta, 100% bejelentett munkahelyet fogadj el, munkaszerződéssel. Mindenhol máshol t fognak vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!