Milyen szakmák, munkahelyek vannak ahol szinte mindenki képes érvényesülni?
"Remélem érthető és nem csak fikázást kapok válaszként"
1-1
Második, köszönöm szépen. Első végülis legit amit irtál, de gondolhatod, hogy ha már van egy alapműveltségem, nem vagyok buta és nem életképtelen, csak épp nem feltétlen találom a helyem a világban, attól még nem akarok utcaseprő lenni, és képes is vagyok jobb életkörülmények között élni, én csupán pár tippet kértem, ha már úgy is volt pár szabad percem, miért ne?
"bármilyen irodai munkához elég egy érettségi :D nekem is csak okj van de mindig irodába dolgoztam és nagyon szerettem!"
Azt ugye vágod, hogy a programozók, mérnökök, CAD designerek, jogászok, kontrollerek, könyvelők stb is irodai munkát végeznek és a feneked kitörölhetnéd az okjddal ezekben a munkakörökben?
Mondjuk egyes CAD/CAM munkákhoz, könyveléshez, pénzügyi ügyintézéshez, TB ügyintézéshez pont nem kell egyetem.
Kérdező, menj el halottégetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!