Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ennyi PHP tapasztalattal ez...

Ennyi PHP tapasztalattal ez jó órabér?

Figyelt kérdés

Tudom,egyszer már tettem fel egy kérdést erről,de úgy érzem,nem foglaltam össze kellőképpen az ismereteim.

Több,mint 1,5 év PHP (Természetesen OOP: PHP 5,7) és MySQL tapasztalat,van referencia munkám is.

Valamint:

- Alap PHP Unit ismeret

- Alapszintű Laravel 5.4 ismeret.

- Git ismeret.

- HTML 5,CSS 3,JS (jQuery)

- VMware és VBox ismeret

Továbbá:

- Egy kis AutoIt

- Alap szintű CentOS

- Régebben tanultam C#-ot

A jelenlegi munkahelyemen már több,mint egy éve adatot tisztítok (PHP script-ekkel,SQL-lel),de igyekszem fejlődni. (Vannak Workshop-ok,továbbá szünetekben a kollégáktól kérdezem meg a dolgokat)

Szabadidőmben saját keretrendszert írok,figyelembe véve a PSR szabályokat. Törekszem a Composer-rel való kompatibilitásra. Saját Service container,Routing,mini ORM (PDO-ra épül),CSS/JS minifier,parancssori interfész,web-socket kezelés,middleware-ek,stb... Mindezt interface-ekkel,hogy cserélhetőek legyenek az osztályok.

Természetesen a reguláris kifejezések sem okoznak gondot.

Kicsit azt érzem,hogy engem csak adattisztításra,hírlevél felelősnek,és egyszerű HTML oldalak összerakására tartanak.

Fejlődés tényleg csupán abból van,hogy eljárkálok a workshop-okra,valamint szünetekben a kollégáimtól (Akik amúgy nagyon rendesek,segítőkészek) kérdezek.

Ezért kapok 1000 Ft/óra nettót.

Az lenne a kérdésem,hogy ez rendben van,vagy kevés?

Előre is megköszönöm a válaszokat!

2017. szept. 5. 09:02
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

A sarokra állással igazatok van,de azért nem erőltetem,mert úgyis azt mondják,hogy ha majd több tapasztalatom lesz,akkor emelnek... A főnök folyamatosan nyomja az "Hogy áll az önfejlesztés?" dumát... Persze,nyilván fejlesztem magam.

Amúgy,túlórázni nem éri meg,mert nem lesz kifizetve,továbbá le sem nagyon lehet csúsztatni...

2017. szept. 5. 22:06
 22/28 anonim válasza:
Nem vagyok szakmabeli, de a saját weboldalamat magam ìrtam, statikus HTML, és az optimalizálát is én készítettem. Tudom mennyi munka van mögötte. Sokan csak azt látják, hogy csak pötyög a szerencsétlen, elég az neki amennyit adunk. Ha ilyen a főnök, akor nagyon is megérdemli, kitekintgess. Tehát láblógatás helyett találd fel önmagad, ha érted.
2017. szept. 6. 05:52
 23/28 anonim válasza:

Féltve, hogy eléggé életrevaló vagy.

Ez lemaradt.

2017. szept. 6. 05:56
 24/28 anonim ***** válasza:

Hát, ez minden szempontból rossz így.

1.) Manuális kulimunkát csinálsz, amivel nem tudsz fejlődni.

2.) Baromi keveset keresel.

Szóval se pénzed, se tudásod nem lesz így.

Az írásodból nekem az jött le, hogy egész jl tudsz PHP-zni, szóval én azt mondanám, hogy keress egy normális PHP fejlesztői állást, olyan nettó 250-350 körüli fizuért. Lehetőleg olyat, ahol szakmailag is tudsz fejlődni.

2017. szept. 6. 18:36
 25/28 anonim ***** válasza:

"ha majd több tapasztalatom lesz,akkor emelnek"

Ezt hívják úgy, hogy nesze semmi, fogd meg jól. Menj olyan helyre, ahol többet fizetnek, tudsz fejlődni, aztán majd ha komolyan gondolták, és szükségük van rád, visszahívnak 1-2 év múlva sokkal többért.

2017. szept. 6. 19:11
 26/28 A kérdező kommentje:

Na,most költöztünk át egy új helyre,de a lényeg változatlan,ráadásul már a közösség sincs meg,mert azoknak a nagy része,akikkel jóban voltam,másik céghez tartoztak,és a régi helyen maradtak. A kollégámnak pedzegettem,hogy elmennék,de ő értelemszerűen ezt nem szeretné,mert akkor az Ő nyakába hullana a kulimunka...

Arra gondoltam,megpróbálok kisajtolni egy jobb fizetést a főnököktől,és ha nem adják meg,akkor felmondok. Ez szerintetek mennyire járható út így?

2017. nov. 18. 17:05
 27/28 anonim ***** válasza:

Ez helyzet függő

Én mindenféleképp megpróbálnék fizetés emelést kérni, illetve én minden egyes nap nézegetném az állásokat.

Ajánlom hogy ne ragadj le egy munkahelynél, főleg ha ilyen fizetést kapsz ennyi tapasztalattal és tudással a hátadon.

Mindíg azt hiszik az emberek hogy ez most jó, de azt nem nézik hogy lehetne jobb is (illetve rosszabb is de ez mellékes) .

Sok sikert ! :)

2017. nov. 18. 21:42
 28/28 anonim ***** válasza:

Önéletrajzodat frissítsd fel, nézz körül milyen cégek érdekelnek, küldd ki néhány helyre. Járkálj interjúkra, gyakorlásképpen.

Eközben a főnököddel próbáld megbeszélni hogy neked nem jó ez a munkakör, próbáljatok együtt megoldást találni. (Természetesen a felmondás is megoldás.)

2017. nov. 19. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!