Ennyi PHP tapasztalattal ez jó órabér?
Tudom,egyszer már tettem fel egy kérdést erről,de úgy érzem,nem foglaltam össze kellőképpen az ismereteim.
Több,mint 1,5 év PHP (Természetesen OOP: PHP 5,7) és MySQL tapasztalat,van referencia munkám is.
Valamint:
- Alap PHP Unit ismeret
- Alapszintű Laravel 5.4 ismeret.
- Git ismeret.
- HTML 5,CSS 3,JS (jQuery)
- VMware és VBox ismeret
Továbbá:
- Egy kis AutoIt
- Alap szintű CentOS
- Régebben tanultam C#-ot
A jelenlegi munkahelyemen már több,mint egy éve adatot tisztítok (PHP script-ekkel,SQL-lel),de igyekszem fejlődni. (Vannak Workshop-ok,továbbá szünetekben a kollégáktól kérdezem meg a dolgokat)
Szabadidőmben saját keretrendszert írok,figyelembe véve a PSR szabályokat. Törekszem a Composer-rel való kompatibilitásra. Saját Service container,Routing,mini ORM (PDO-ra épül),CSS/JS minifier,parancssori interfész,web-socket kezelés,middleware-ek,stb... Mindezt interface-ekkel,hogy cserélhetőek legyenek az osztályok.
Természetesen a reguláris kifejezések sem okoznak gondot.
Kicsit azt érzem,hogy engem csak adattisztításra,hírlevél felelősnek,és egyszerű HTML oldalak összerakására tartanak.
Fejlődés tényleg csupán abból van,hogy eljárkálok a workshop-okra,valamint szünetekben a kollégáimtól (Akik amúgy nagyon rendesek,segítőkészek) kérdezek.
Ezért kapok 1000 Ft/óra nettót.
Az lenne a kérdésem,hogy ez rendben van,vagy kevés?
Előre is megköszönöm a válaszokat!
#11: de ha statikus html-t kell néha (effektive napi 1
óra munkával) variálgatni, akkor nem kérhet 300 nettót.
Két választása van,
a, elvállalja a munkát annyiért, amennyiért, és lógatja a lábát
b, keres olyan munkahelyet, ahol napi 8 órában kell tolni
a javat/php-t, 300+ nettóért
Hát... Hasonló vagy még kicsit kevesebb tudással rendelkezem. Nekem 2500 Ft nettó órabérem van.
Itthonról dolgozok. Nem szólnak bele, hogy mikor mennyit dolgozok, csak legyen kész határidőre.
A kérdésedre a válasz, hogy ez kevés neked.
Utolsó szerintem azért sokan kezdtünk kevesebbért. Nekem pl kafival és éves jutalom 1/12 részével, szóval tényleg mindent összeadva nem jön ki annyi amit írsz, bár nem sok kell hozzá, adókedvezménnyel már megvan ;)
Nem is volt ezzel bajom amikor kezdtem. Csak az bosszantó, hogy 1,5 után is csak ennyi! Miközben cég árbevétele nőtt, tapasztalatom nőtt, munkámmal elégedettek. Gyakorlatilag csökkent a reálbérem. Kérdeztem, majd csak jövőre akarnak emelni.
Úgyhogy elkezdtem nézelődni. Frissítettem önéletrajzot és így naponta többen is keresnek és persze én is jelentkezem pár helyre.
Kérdezőnek is javaslom ezt. Mondjuk így a kényelmes, megszokott környezetet ott kell hagyni de muszáj mert éves szinten milliós a különbség ami sokat számít.
Szia
Én egy kis cégnél dolgozom , kevesebb tapasztalattal , de engem itt megbecsülnek tisztelnek .
Amikor kezdtem 1500Ft-os órabérben dolgoztam 6 órában ,majd fél év után már 1800Ft-os órabért kaptam .
Most már lassan hogy 2 éve vagyok a cégnél , 2500Ft-os órabérben .
Én azt ajánlom állj a sarkadra és kérj fizetés emelést , vagy hagyd ott őket (márha el tudnak engedni , hiszen ami szakmánk hiányszakma és nem biztos hogy tudnának téged pótolni ,főleg ennyi tudással/tapasztalattal)
<?php
echo "Sok sikert ! ;)";
?>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!