Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ennyi PHP tapasztalattal ez...

Ennyi PHP tapasztalattal ez jó órabér?

Figyelt kérdés

Tudom,egyszer már tettem fel egy kérdést erről,de úgy érzem,nem foglaltam össze kellőképpen az ismereteim.

Több,mint 1,5 év PHP (Természetesen OOP: PHP 5,7) és MySQL tapasztalat,van referencia munkám is.

Valamint:

- Alap PHP Unit ismeret

- Alapszintű Laravel 5.4 ismeret.

- Git ismeret.

- HTML 5,CSS 3,JS (jQuery)

- VMware és VBox ismeret

Továbbá:

- Egy kis AutoIt

- Alap szintű CentOS

- Régebben tanultam C#-ot

A jelenlegi munkahelyemen már több,mint egy éve adatot tisztítok (PHP script-ekkel,SQL-lel),de igyekszem fejlődni. (Vannak Workshop-ok,továbbá szünetekben a kollégáktól kérdezem meg a dolgokat)

Szabadidőmben saját keretrendszert írok,figyelembe véve a PSR szabályokat. Törekszem a Composer-rel való kompatibilitásra. Saját Service container,Routing,mini ORM (PDO-ra épül),CSS/JS minifier,parancssori interfész,web-socket kezelés,middleware-ek,stb... Mindezt interface-ekkel,hogy cserélhetőek legyenek az osztályok.

Természetesen a reguláris kifejezések sem okoznak gondot.

Kicsit azt érzem,hogy engem csak adattisztításra,hírlevél felelősnek,és egyszerű HTML oldalak összerakására tartanak.

Fejlődés tényleg csupán abból van,hogy eljárkálok a workshop-okra,valamint szünetekben a kollégáimtól (Akik amúgy nagyon rendesek,segítőkészek) kérdezek.

Ezért kapok 1000 Ft/óra nettót.

Az lenne a kérdésem,hogy ez rendben van,vagy kevés?

Előre is megköszönöm a válaszokat!

2017. szept. 5. 09:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy kezdo JAVA-s,C,C++-os 350e netto alatt mar nem megy el,peldaul.
2017. szept. 5. 11:00
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

#11: de ha statikus html-t kell néha (effektive napi 1

óra munkával) variálgatni, akkor nem kérhet 300 nettót.

Két választása van,

a, elvállalja a munkát annyiért, amennyiért, és lógatja a lábát

b, keres olyan munkahelyet, ahol napi 8 órában kell tolni

a javat/php-t, 300+ nettóért

2017. szept. 5. 11:20
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát... Hasonló vagy még kicsit kevesebb tudással rendelkezem. Nekem 2500 Ft nettó órabérem van.

Itthonról dolgozok. Nem szólnak bele, hogy mikor mennyit dolgozok, csak legyen kész határidőre.

A kérdésedre a válasz, hogy ez kevés neked.

2017. szept. 5. 12:33
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha sarkadra állnál és azt mondod vagy fizetnek neked X órabért és nem mész, vagy nem fizetnek és elmész biztos hogy többet kapnál! Ezzel a programozói ismeretekkel bárhol el tudsz helyezkedni. Én is nettó 1815 forintos órabérben vagyok heti 5 napot, néha szombaton is és ez alatt eszembe nem jutna elmenni sehova. Hozzá teszem én csak a sima C nyelvet ismerem, mellé C++ és minimális MySQL
2017. szept. 5. 14:51
 15/28 anonim ***** válasza:
A jelenlegi béredet nem a tudásodra kapod, hanem az elvégzett munkára.
2017. szept. 5. 15:29
 16/28 anonim ***** válasza:
53%
Máshol is leírtam már, itt is. Iparági standard, ahol kódolni kell, ott havi nettó 250 alatt nem vállalod el.
2017. szept. 5. 17:55
 17/28 anonim ***** válasza:

Utolsó szerintem azért sokan kezdtünk kevesebbért. Nekem pl kafival és éves jutalom 1/12 részével, szóval tényleg mindent összeadva nem jön ki annyi amit írsz, bár nem sok kell hozzá, adókedvezménnyel már megvan ;)

Nem is volt ezzel bajom amikor kezdtem. Csak az bosszantó, hogy 1,5 után is csak ennyi! Miközben cég árbevétele nőtt, tapasztalatom nőtt, munkámmal elégedettek. Gyakorlatilag csökkent a reálbérem. Kérdeztem, majd csak jövőre akarnak emelni.

Úgyhogy elkezdtem nézelődni. Frissítettem önéletrajzot és így naponta többen is keresnek és persze én is jelentkezem pár helyre.

Kérdezőnek is javaslom ezt. Mondjuk így a kényelmes, megszokott környezetet ott kell hagyni de muszáj mert éves szinten milliós a különbség ami sokat számít.

2017. szept. 5. 18:28
 18/28 anonim ***** válasza:

Szia

Én egy kis cégnél dolgozom , kevesebb tapasztalattal , de engem itt megbecsülnek tisztelnek .

Amikor kezdtem 1500Ft-os órabérben dolgoztam 6 órában ,majd fél év után már 1800Ft-os órabért kaptam .

Most már lassan hogy 2 éve vagyok a cégnél , 2500Ft-os órabérben .

Én azt ajánlom állj a sarkadra és kérj fizetés emelést , vagy hagyd ott őket (márha el tudnak engedni , hiszen ami szakmánk hiányszakma és nem biztos hogy tudnának téged pótolni ,főleg ennyi tudással/tapasztalattal)

<?php

echo "Sok sikert ! ;)";

?>

2017. szept. 5. 19:19
 19/28 anonim ***** válasza:
Utolsó ezek bruttó összegek ugye?
2017. szept. 5. 21:27
 20/28 anonim ***** válasza:
Igen (sajnos) bruttó
2017. szept. 5. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!