Ennyi PHP tapasztalattal ez jó órabér?
Tudom,egyszer már tettem fel egy kérdést erről,de úgy érzem,nem foglaltam össze kellőképpen az ismereteim.
Több,mint 1,5 év PHP (Természetesen OOP: PHP 5,7) és MySQL tapasztalat,van referencia munkám is.
Valamint:
- Alap PHP Unit ismeret
- Alapszintű Laravel 5.4 ismeret.
- Git ismeret.
- HTML 5,CSS 3,JS (jQuery)
- VMware és VBox ismeret
Továbbá:
- Egy kis AutoIt
- Alap szintű CentOS
- Régebben tanultam C#-ot
A jelenlegi munkahelyemen már több,mint egy éve adatot tisztítok (PHP script-ekkel,SQL-lel),de igyekszem fejlődni. (Vannak Workshop-ok,továbbá szünetekben a kollégáktól kérdezem meg a dolgokat)
Szabadidőmben saját keretrendszert írok,figyelembe véve a PSR szabályokat. Törekszem a Composer-rel való kompatibilitásra. Saját Service container,Routing,mini ORM (PDO-ra épül),CSS/JS minifier,parancssori interfész,web-socket kezelés,middleware-ek,stb... Mindezt interface-ekkel,hogy cserélhetőek legyenek az osztályok.
Természetesen a reguláris kifejezések sem okoznak gondot.
Kicsit azt érzem,hogy engem csak adattisztításra,hírlevél felelősnek,és egyszerű HTML oldalak összerakására tartanak.
Fejlődés tényleg csupán abból van,hogy eljárkálok a workshop-okra,valamint szünetekben a kollégáimtól (Akik amúgy nagyon rendesek,segítőkészek) kérdezek.
Ezért kapok 1000 Ft/óra nettót.
Az lenne a kérdésem,hogy ez rendben van,vagy kevés?
Előre is megköszönöm a válaszokat!
Javara menj ra,PHP egy hulladek mar.
1000Ft netto ne viccelj,a palyakezdo fejleszto keres 350e nettot,igen a palyakezdo.
"Kicsit azt érzem,hogy engem csak adattisztításra,hírlevél felelősnek,és egyszerű HTML oldalak összerakására tartanak. "
Ez lehet erős lesz, de ha csak lábat kell lógatni, akkor
nem kell nettó 350ezres fizetésről beszélni.
160 nettó viszont még ebben a munkakörben is kevésnek
tűnik, 200 már inkább barátibb, de még ezen is lehetne
feljebb tornászni.
Egy orvos, ha beüt a krakk, és el kell, hogy menjen a
mekibe dolgozni, nem kérhet 5000 ft-os órabért.. már
aki érti a hasonlatot :)
#7!
Persze,teljesen jogos,nem is a nettó 350-et várom el ezért a munkáért.
6 órában kapok így 120 ezret. Tavaly szóba került,hogy átmegyek 8 órába 140-ért. Nem fogadtam el.
8 órában nettó 170 már bőven jó lenne ezért szerintem.
Fejlesztokent ez nagyon keves,170e.
Ennyit egy palyakezdo junior manualis tesztelo se fogadna el,ok is 250e-el kezdenek.
Foleg hogy tapasztalt vagy.
Miert ennyire becsulod magad?
Hát,Laravel-ben csak alapismereteim vannak,de Git-et pl szoktam használni,Composer-t ismerem,továbbá van repository-m Bit Bucket-en.
Inkább arra mentem rá eddig,hogy magát a PHP nyelvet (és a szabványokat) kiismerjem,szeretem a dolgokat magam megírni.
Hogy magam mennyire becsülöm több,mint másfél év tapasztalattal? Hmm... Rendes fejlesztői munkakör esetében szerintem kb 200 ezer nettó 8 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!