Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ennyi PHP tapasztalattal ez...

Ennyi PHP tapasztalattal ez jó órabér?

Figyelt kérdés

Tudom,egyszer már tettem fel egy kérdést erről,de úgy érzem,nem foglaltam össze kellőképpen az ismereteim.

Több,mint 1,5 év PHP (Természetesen OOP: PHP 5,7) és MySQL tapasztalat,van referencia munkám is.

Valamint:

- Alap PHP Unit ismeret

- Alapszintű Laravel 5.4 ismeret.

- Git ismeret.

- HTML 5,CSS 3,JS (jQuery)

- VMware és VBox ismeret

Továbbá:

- Egy kis AutoIt

- Alap szintű CentOS

- Régebben tanultam C#-ot

A jelenlegi munkahelyemen már több,mint egy éve adatot tisztítok (PHP script-ekkel,SQL-lel),de igyekszem fejlődni. (Vannak Workshop-ok,továbbá szünetekben a kollégáktól kérdezem meg a dolgokat)

Szabadidőmben saját keretrendszert írok,figyelembe véve a PSR szabályokat. Törekszem a Composer-rel való kompatibilitásra. Saját Service container,Routing,mini ORM (PDO-ra épül),CSS/JS minifier,parancssori interfész,web-socket kezelés,middleware-ek,stb... Mindezt interface-ekkel,hogy cserélhetőek legyenek az osztályok.

Természetesen a reguláris kifejezések sem okoznak gondot.

Kicsit azt érzem,hogy engem csak adattisztításra,hírlevél felelősnek,és egyszerű HTML oldalak összerakására tartanak.

Fejlődés tényleg csupán abból van,hogy eljárkálok a workshop-okra,valamint szünetekben a kollégáimtól (Akik amúgy nagyon rendesek,segítőkészek) kérdezek.

Ezért kapok 1000 Ft/óra nettót.

Az lenne a kérdésem,hogy ez rendben van,vagy kevés?

Előre is megköszönöm a válaszokat!

2017. szept. 5. 09:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy hulladék. 1500 lenne a jó MINIMUM.
2017. szept. 5. 09:08
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Amikor 3 éve diákként kezdtem dolgozni egy kisebb cégnél, akkor volt 1200 a bruttóm, az volt ugye kb. 1000 nettó óránként. Szerintem ez főállásban manapság elég kevés.
2017. szept. 5. 09:11
 3/28 A kérdező kommentje:
Az lemaradt,hogy Budapesten dolgozom.
2017. szept. 5. 09:15
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg még röhejesebb. 1500-1700 nettó lenne a normális.
2017. szept. 5. 09:24
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Haverom az autómosóban egy picivel többet kap.
2017. szept. 5. 09:48
 6/28 anonim ***** válasza:
63%

Javara menj ra,PHP egy hulladek mar.

1000Ft netto ne viccelj,a palyakezdo fejleszto keres 350e nettot,igen a palyakezdo.

2017. szept. 5. 09:59
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

"Kicsit azt érzem,hogy engem csak adattisztításra,hírlevél felelősnek,és egyszerű HTML oldalak összerakására tartanak. "

Ez lehet erős lesz, de ha csak lábat kell lógatni, akkor

nem kell nettó 350ezres fizetésről beszélni.

160 nettó viszont még ebben a munkakörben is kevésnek

tűnik, 200 már inkább barátibb, de még ezen is lehetne

feljebb tornászni.

Egy orvos, ha beüt a krakk, és el kell, hogy menjen a

mekibe dolgozni, nem kérhet 5000 ft-os órabért.. már

aki érti a hasonlatot :)

2017. szept. 5. 10:26
 8/28 A kérdező kommentje:

#7!

Persze,teljesen jogos,nem is a nettó 350-et várom el ezért a munkáért.

6 órában kapok így 120 ezret. Tavaly szóba került,hogy átmegyek 8 órába 140-ért. Nem fogadtam el.

8 órában nettó 170 már bőven jó lenne ezért szerintem.

2017. szept. 5. 10:39
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Fejlesztokent ez nagyon keves,170e.

Ennyit egy palyakezdo junior manualis tesztelo se fogadna el,ok is 250e-el kezdenek.

Foleg hogy tapasztalt vagy.

Miert ennyire becsulod magad?

2017. szept. 5. 10:41
 10/28 A kérdező kommentje:

Hát,Laravel-ben csak alapismereteim vannak,de Git-et pl szoktam használni,Composer-t ismerem,továbbá van repository-m Bit Bucket-en.

Inkább arra mentem rá eddig,hogy magát a PHP nyelvet (és a szabványokat) kiismerjem,szeretem a dolgokat magam megírni.

Hogy magam mennyire becsülöm több,mint másfél év tapasztalattal? Hmm... Rendes fejlesztői munkakör esetében szerintem kb 200 ezer nettó 8 órában.

2017. szept. 5. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!