Mivel lehet spórolni a mindennapokban?
Pl aki havi 80 000 -et keres hogyan spórolhat?
Köszi a válaszokat.

Apróságok, de nagyon sokat lehet spórolni vele:
- pl ha nagyobb kiszerelést veszel valamiből: Lidl-ben, Pennyben vannak fél literes samponok 300 ft-ért, de van amikor a 250 ml-es van csak, ugyanúgy 300-ért. nyilván a fél literes éri meg jobban, s pl az én hajam a Penny-s sampont kifejezetten szereti :-) (fehér flakon zöld virággal?)
Ugyanez a mosogatószer.
Élelmiszeren is rengeteget lehet spórolni.

Nem én mondom, tudományos kutatások igazolták, hogy a túlzott spórolás annyira leterheli mentálisan az embert, hogy kisebb valószínűséggel tudja megtalálni a kiutat a szegénységből.
Szóval: az egyértelműn túl ne spórolj, hanem ezt a mentális energiát fordítsd arra, hogy kutasd a lehetőségeket, hogy több pénzt tudj keresni.

Egyetértek azzal hogy kaján nem spórolunk, és ez alatt nem azt értem, hogy jó minőségű élelmiszert csak drágán veszünk, mert ugyanúgy kereshetünk rá akciót, hanem azt hogy a mű$zart nem vesszük meg csak azért mert olcsóbb.
Viszonylag olcsón is lehet jó dolgokat venni, persze ki kell tapasztalni hol mit érdemes.

Szia, én most itthon voltam 24 nap szabit, ez hétvégékkel szinte az egész augusztust jelenti, egyszer voltam postán számlákat befizetni és kész, boltban sem voltam. Totál költekezés 14e Ft.
Van egy kis kerti tavam vízpart letudva.
Kertészkedtem, kizárólag vega kaják, zöldség és gyümölcs fogyókúraként, de sikertelen 86-ról felmentem 91-re. A csemegekukorica lehet a ludas, meg nem bírtam magammal és megettem 5 tyúkot :)
Összerendeztem a téli tüzelőt, feldolgozás nélkül kb. fele árban kapható.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!