Mennyit tudunk spórolni, ha ez a lényeg?
Figyelt kérdés
Két emberről lenne szó akik Németországban 2000eurót keresnek ketten . Most kaptuk meg az első fizetést. Az még hozzá kell tegyem ,hogy ebből csak 2x150euró a lakás ami azért csak ennyi ,mert a munkahely biztosítja+50euró internet+haza telefonálás.2016. jún. 15. 23:31
1/4 anonim 

válasza:

Csak ti tudjàtok mik az igènyeitek. 300 a szàllàs, +50 a net. Hozzàadod a kaja költsèget, egyebet, ès ami marad, elrakjàtok. Az hogy ez mennyi, rajtatok múlik. Ha spórolàs a cèl, akkor legyetek minèl igènytelenebbek.
2/4 A kérdező kommentje:
igénytelenek nem leszünk,viszont pl azt megbeszéltük ételt úgy próbálunk főzni,hogy biztos elfogyjon ne kelljen semmit kidobni,nyilván ha havi egyszer-kétszer nem akarunk főtt ennivalót enni akkor eszünk valahol ez beleférne ,de az érdekelne kb mennyi ide kint két főre a kaja. Mert tenyleg nem akarjuk feleslegesen költeni ,nyilván tisztálkodási szereket is meg fogjuk venni nem ezen fogunk spórolni, de nem a legdrágább dolgokat persze.
2016. jún. 16. 00:39
3/4 anonim 

válasza:

2000ből elmegy fejenként 200euró, akkor minimum 1000-1200at félre lehetne tenni, de inkább többet. Nem akarom elhinni, hogyha főztök, akkor 2 főre 400-400euró ne lenne elég havonta.. sőt még sok is.
4/4 A kérdező kommentje:
Az 50eurót csak egyszer kell kifizetni azaz 350 és marad 1650 igen én sem gondolom ,hogy 800euró kellene főzésre és egyébre igazából én olyan 500ra gondoltam max,de nem vagyok biztos benne ,hogy reális
2016. jún. 16. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!