Dolgozik/dolgozott valaki az Exxonmobil ssc-ben (Váci út)? Vélemények?
Friss diplomás pénzügy-számviteles vagyok, felsőfokú angollal. Behívtak interjúra ( három órás interjú lesz, lesznek szituációs feladatok, meg tipikus interjús rész is)
Leginkább az érdekelne, hogy maga a cég milyen, milyen ott dolgozni, fizetés, lehetőségek, stb. Ja, és hogy van-e konyhájuk, mivel főzni nemigen szeretnék :D És az interjúra hogyan lehet a leginkább felkészülni?
Előre is köszönöm.
A "STAR method"-nak érdemes utánaolvasni, meg a behavioral interview koncepciójának. Ez tudom hogy így kb. egy vicc szintű válasz, de amikor én voltam, akkor ez sokat segített. (Bár az nem most volt.)
A hármas metró ezen szakaszán pedig művészet éhen halni. Legalább 20, de inkább több vendéglátóegység van sétatávolságon belül; arról már nem is beszélnék részletesen, hogy a Duna Plaza egy/kettő metróállomás (annak függvényében, hogy hol szállsz fel), de nagyon nyugis napokon a belvárost is el lehet sütni szerintem, például egy Westendet, ahol a gunkan nigirire rárendelsz még a nordseeből egy alaszkai tőkehalfilét és leöblíted egy bubble tea-vel, vagy amit akarsz...de nem lesz rá szükség.
Köszi a választ!.ó Az jobb lenne, ha lenne saját kajáldája, mert nem megy az idő a kimászkálgatással + olcsóbb, mint a kinn vett kaja..nem szívesen fizetnék 1500at egy menüért ( tekintsünk el attól, hogy van 600ért is kaja, csak mire visszaérek, éhes leszek).
Tudnál még mesélni, milyen a munkahely? Munkaidő? Önállóság feladatokban? Kollégák? Bérek és béren kívüli juttatások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!