Nyíregyháza Hübner tömítő részleg vélemények?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Elég valószínű hogy felvesznek a Hübner Kft-hez tömítő részlegre csak még pár vizsgálat van hátra . Valaki aki dolgozott ott megosztaná velem a tapasztaltait illetve , hogy mennyi a fizetés mert semmi konkrétumot nem tudok csak láttam , hogy veszélyes anyaggal kell dolgozni és maszkban kell lenni és , hogy valóban elég az a maszk ? Mennyi kényelmetlen munka ? Illetve mennyire karos és veszélyes ez a munka és milyen muszakokba voltatok ?
Válaszaitokat előre is köszönöm .
2017. máj. 29. 12:45
1/3 anonim válasza:
Én is a hübnernél dolgozom, csak egy másik részlegen. Három műszak van visszafelé forog nappalos,éjszakás, délutános, és újra. A fizetest ott nem tudom milyen de azt hallottam ott elég gyenge. Orvosira majd járni kelesz időközönként ha valami nem.oké nem.fognak engedni ott dolgozni, a mi reszlegunkon akinek nem jo a vérképe átrakjak mas helyre. Egy próbát megér, ha nem jön be 3 hómap.próbaidő alatt felmondhatsz bármikor. Egyébként sok embert csak a juttatasok tartanak még itt, 13. Havi + ajandékartya karacsonykor, nyaron szépkartya.
2/3 anonim válasza:
Üdv! Én is jelentkeztem és oda vennének fel a tömörítő részlegre. Van már tapasztalata valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!