Mikor tanulják már meg a cégek, hogy a pörgő munkaerőpiac miatt lejárt a többkörös interjúk világa?
Figyelt kérdés
Én is (és a haveri köröm is) mostanában úgy jártunk, hogy behívott jópár cég minket interjúra. Ezek között volt olyan, aki az 1. és egyetlen kör után ajánlatot tett nekünk. ( a pályázat és interjú, ill. az ajánlat között 1 hét sem telt el). Közben most hívogat a többi cég minket, hogy menjünk 2. körös, majd 3. körös, majd 4. körös interjúkra. Az interjúk között hetek telnek el. Aztán csodálkoznak, mikor mondjuk, hogy nekünk már nem aktuális. Mikor jönnek már rá, hogy nem működik, hogy hónapokig tart a kiválasztás, mert a jó jelölt el fog kelni pillanatok alatt? (diplomás, nyelvtudást igénylő állások)2017. aug. 28. 16:10
11/13 anonim válasza:
igen? amikor fél évig válogat, mindenkit elutasít az már túlzás... még ha diplomás, vagy nem...
12/13 anonim válasza:
#11 mi ebben a túlzás? Ha megengedheti magának, és nem annyira égető az új munkaerő beszerzése akkor válogasson 3 évig, mire olyat talál, akire azt mondja "na, ez igen, ő kell nekünk!".
Inkább mint hogy felvegyenek valakot azért mert mindjárt lejár a profession kampány, de mindenki tudja h próba idő végéig elküldik, pláne ha addig jön jobb.
13/13 anonim válasza:
11: Miért, ha én vagyok a munkaadó, nehogy már ne válogathassam meg, hogy kit foglalkoztatok?!
Fordítva ültök a lovon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!