Friss jogsis kamionsofőrnek melyik magyar céget ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Csak nemzetközis érdekel. Lehetőség szerint borsod-pest megyeben.2017. aug. 26. 01:45
1/7 anonim válasza:
Waverers! Hidd el, annal jobb kezdoceg nincs. Ott tenyleg megtanulsz kamionozni, es bejarod egesz europat. En mar 2 eve csinalom sok helyen megfordultam de a wabi meg mindig a legjobb munka szempontbol, csak a penzzel ne trukkoznenek... :D
3/7 anonim válasza:
Én meg azt mondom ne halgass másra, mert ami az egyiknek kivaló cég nagyin szeret ott lenni, az Neked lehet pokol lesz.....
Engem mindenhonnan visszahívtak, es behívtak elbeszélgetesre, ahiva elküldtem önéletrajzom, es abból tudtam kiválasztani, hogy melyikhez megyek....
Még olyan helyre is behívtak, ahova nem is hirdettek, es állitólag kihalásis alapon lehet bekerülni....
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 29. 02:29
5/7 anonim válasza:
Nekem a waberer's a kedvenc cégem.Ott szeretném kezdeni a kamionos karrieremet.Mennyi a fizetés ott? Azért kérdezem ha jó akkor oda megyek,ha nem akkor egy másik cegnél kezdek
6/7 anonim válasza:
Nekem a waberer's a kedvenc cégem.Ott szeretném kezdeni a kamionos karrieremet.Mennyi a fizetés ott? Azért kérdezem ha jó akkor oda megyek,ha nem akkor egy másik cegnél kezdek.13/F
7/7 anonim válasza:
hehe milyen aranyos :D Mire te odakerulsz meg 30 fele modon fog valtoznina fizetes. Elvileg egyre jobb a ceg, de azert van ami nem valtozik es pedig nagyon nem artana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!