Magyar lakosság hány százalékának van havi 300000 ft bevétele?
Figyelt kérdés
sztem igen soknak2017. aug. 24. 19:45
1/29 anonim válasza:
Egészen biztos, hogy nagyon kevésnek.
2/29 anonim válasza:
A gyakori felhasználóinak ennyi van.
3/29 A kérdező kommentje:
én nem tudom, de mindenki kocsit vesz, meg lakás, családalapitás...nyaralás, iphonenok,
Én ennyit keresek, de nem nagyon érzem ugy, hogy ennyiből fenntarthato lenne hosszu távon ilyen élet.
2017. aug. 24. 19:53
4/29 anonim válasza:
Én is ennyit keresek, kocsit veszek télen van ipad, iphone, most voltunk nyaralni a balcsin, jövőre kocsival már tengerpart, aztán lakás projekt 25/f, 30 éves koromra kapok hitelt lakásra. Nem tudom hol úszik el a pénzed... egyedül berelsz lakást budapesteten?
5/29 A kérdező kommentje:
28 vagyok, de csak pár honapja keresek ennyit...előtte kb a fele volt, de nem kell lakást béreljek
2017. aug. 24. 20:18
6/29 anonim válasza:
Akkor pláne nem értem, nekem bérelni is kell
7/29 A kérdező kommentje:
akkor mennyiből éldegélsz lakhatáson kivül? :D ilyen 50 ezerből?:D
2017. aug. 24. 20:28
8/29 anonim válasza:
Kb 100-110 a havi fix kiadasom, lakhatás, étel és számlákkal együtt
9/29 A kérdező kommentje:
ja, hát egyedül lakást bérelni pesten 100nál kezdődik szabadpiaci árakon
persze ismerősön keresztül vannak kisebb árak is
én is ilyen 110-130 között költök, csak ugye 160 ezerből nem sok marad....300ból más a felállás...sztem a fele meg fog maradozgatni...
2017. aug. 24. 20:39
10/29 anonim válasza:
Nem egyedül berlem és relatíve olcsó is a lakás. Csak azért hoztam szoba mert nem tudom elképzelni, hogy ennyiből ne maradjon iphonra meg autóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!