Érdemes elvégeznem a közgázt, vagy menjek ki külföldre?
Ne gazdmendzset tanulj az kuka./
1)Penzugy szamvitel
2)gazdasagi matematikus
3)Gazdasagi informatikus
4)programozo + gazdasagi MSc
5)Programozo BSc + MSc azxtan MBA munka mellett mindent szigoruan.
Ezek erik meg csak.
#11 én ezeket a szakokat nem tudnám elvégezni.
Bármilyen gazdasági diploma elég nekem, a legkönnyebb is, sok dologhoz elég bármilyen diploma. Pl. ha SAP-val akarok foglalkozni, ahhoz is valamilyen bsc diploma kell, de gazdaságis előny..
Ahhoz, hogy SAP-val foglalkozz nem kell gazdasági diploma :) Az E.onnál dolgozik egy ismerősöm, aki hibabejelentéseket dolgoz fel (lényegében adatrögzítés) és az SAP-ban dolgozik. De a Call Centerek nagy részében is SAP-ban rögzítenek az érettségivel, vagy szakmunkás bizonyítvánnyal.
SAP-t nem nehéz kezelni, csak meg kell tanulni. Nem azért kell a diploma, hogy azt tudd kezelni vagy használhasd, hisz az egyetemen sem tanítják (sajnos) a kezelését.
Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy menjen ki külföldre.
Így végül csak öten fogunk maradi az országban: Orbán, Mészáros, Rogán Tonyó, én, meg a Sanyi.
Az első három természetesen nem dolgozik. Mivel csak nekem lesz meg a megfelelő végzettségem az irányításhoz, ezért minden cég vezérigazgatójának és elnökének engem fognak kinevezni egy rahedli pénzért.
Természetesen kell valaki, aki ténylegesen dolgozik is, na ez lesz Sanyi, a négy elemis segédmunkás. Ő lesz a melós minden cégnél.
Ti meg menjetek mind külföldre, ne zavarjatok bele a zseniális üzleti tervembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!