Milyen állások után tudnék nézni? Mi mentén tudnék hirdetéseket találni? Milyen álláskereső tippeket tudnátok ajánlani?
Valamilyen tucatszerű, minimálbért legalább kifizető, nem szakmai jellegű munkát keresnék, vagy amibe szinte 0-ról helyben bele lehet tanulni (term. extra erőfeszítések ráfordításával).
Olyan tipikus "árufeltöltő" kategória... tehát amihez nem kell X év szakmai/iskolai felkészültség.
Érettségim van + egy infos OKJ-m. Emellett össz. 2 és fél év fizetett munkatapasztalatom van eddig, ebből egy fél év közfoglalkoztatottként, egy év programozóként, egy fél év mikrokontrolleres "fejlesztőként" (hardveres oldalról), az utolsó pár hónap pedig hagyományos IT-sként.
Egy fél év gyakornoki munkám volt még emellett (nem fizetett).
Nem akarok a "szakmában" dolgozni számtalan érv/kilátástalanság miatt.
Minthogy számottevő papírom sincsen, így munkát vállalni is nehezebb.
Milyen lehetőségek után érdemes nézzek - nagyjából -, mi alapján, minek a segítségével?
Nektek hogyan sikerült álláshirdetéseket megfognotok, megtalálnotok? Milyen médiumokat használtatok?
Előre is köszönöm!
Angol. (normális nyelvvizsgával)
Papíron középfokú, gyakorlatban - főleg írásban/olvasásban - kicsivel erősebb, mint középfokú. Legalábbis mindeddig az átlaghoz képest úgy vettem észre.
""megszakadás rogyásig" jeligére ..."
Miért? Ott mennyi a túlóra, mennyire jellemző?
Vagy fizikailag annyira kemény munka lenne? (oké, arra számítottam, hogy bűvős számítógép előtti "vigadozásnál" dolgosabb munka a testnek... de azt reméltem, hogy 50 kilós is el tudja végezni.
Azt eltűröm, hogy a 8 óra alatt lefárasszanak, ha az pár esetet leszámítva nem lesz több, mint 8 óra.
"amugy fogod a kis szgépedet, megkeresed rajta a word programot, kanyaritasz egy csinosan formázott cv-t (ugye tudod mi az? ) , megkeresed az interneten a hr-osztályok emailcimét és elküldöd ..."
Igen, írtam már CV-t, de ismeretlen állás betöltésére - ilyenmódon - nem lehet normális önéletrajzot írni, vagy csak egy nagyon-nagyon általánosat. Vagy ez utóbbi manapság már nem kizáró ok?
Oké.
Kívánom, hogy ez bejöjjön!
"Írsz egy tök általános cv-t végzettséggel, nyelvtudással együtt és küldözgeted. Ennyi.
"
Aha csak az a baj ezzel a marha nagy bölcsességgel hogy sehova se vezet.
Küldözgeti az életrajzát és ennyi? Így van... ennyi is marad... küldheti ahova akarja vissza se jelentke majd. És tényleg ENNYI MARAD...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!