Milyen állások után tudnék nézni? Mi mentén tudnék hirdetéseket találni? Milyen álláskereső tippeket tudnátok ajánlani?
Valamilyen tucatszerű, minimálbért legalább kifizető, nem szakmai jellegű munkát keresnék, vagy amibe szinte 0-ról helyben bele lehet tanulni (term. extra erőfeszítések ráfordításával).
Olyan tipikus "árufeltöltő" kategória... tehát amihez nem kell X év szakmai/iskolai felkészültség.
Érettségim van + egy infos OKJ-m. Emellett össz. 2 és fél év fizetett munkatapasztalatom van eddig, ebből egy fél év közfoglalkoztatottként, egy év programozóként, egy fél év mikrokontrolleres "fejlesztőként" (hardveres oldalról), az utolsó pár hónap pedig hagyományos IT-sként.
Egy fél év gyakornoki munkám volt még emellett (nem fizetett).
Nem akarok a "szakmában" dolgozni számtalan érv/kilátástalanság miatt.
Minthogy számottevő papírom sincsen, így munkát vállalni is nehezebb.
Milyen lehetőségek után érdemes nézzek - nagyjából -, mi alapján, minek a segítségével?
Nektek hogyan sikerült álláshirdetéseket megfognotok, megtalálnotok? Milyen médiumokat használtatok?
Előre is köszönöm!
Upsz... nem írtam, csak akartam.. :)
Sajnos nem vagyok Budapesti! =( Pécsi vagyok.
Budapesten még talán találnék olyan programozói/elektronikai munkát, ahhol mikrokontrollerekkel kell dolgozni, az lenne az egyetlen ~szakmai~ munka, amit tudnék csinálni. Azon kívül ahogy láttam, esélytelen.
Budapestre meg nem engednek ki a szüleim. Érzelmi zsarolások mellett sajnos a be nem fejezett 2×1 év egyetemből származó sokszázezres adósságom miatt is tudnak főnökösködni rajtam. Emellett nekik olyan telkes házuk van, amit én a mai világban már soha az életben nem fogok - hasonlót sem - szerezni.
Így ebbe már beletörődtem, révén túl sok energiám menne rá az elszakadásra - amíg nincsen felsőfokú végzettségem, szóval a környéken próbálok NEM informatikai jellegű, tucatmunkát vállalni.
Baranya más területei még szóba jöhetnek.
A lényeg gondolom az, hogy NEM BUDAPEST.
Pécs? Tesco, Obi, Praktiker, Árkád, Kika...
-bolti eladó, raktáros, árufeltöltő kb 100-120 nettó megvan belőle.
"Tesco, Obi, Praktiker, Árkád, Kika..."
Értem, de ezek közül __konkrétan__ hol van lehetőség?
Mert lehet ám, hogy én keresek nagyon-nagyon rosszul, de ezekhez a nagy nevekhez nem találok álláshirdetést.
TESCO-nál amúgy már gépesített fizetőhelyek vannak - úgy láttam -, kérdéses hogy egyáltalán van ott e még érdemleges igény pénztárosokra?
"villanyóraleolvasó - no?"
B-kategóriás jogosítvány. =(
Utálom az egész autós mindenséget : mert én kimaradtam belőle.
Magyarán nincs jogosítványom.
azért van ám értéke a munkaerőpiacon a szgépismeretnek vmennyire, lehet, hogy nem árufeltöltői minimálbért kéne megcéloznod, "megszakadás rogyásig" jeligére ...
amugy fogod a kis szgépedet, megkeresed rajta a word programot, kanyaritasz egy csinosan formázott cv-t (ugye tudod mi az? ) , megkeresed az interneten a hr-osztályok emailcimét és elküldöd ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!