Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy 16 éves lány megfelel...

Egy 16 éves lány megfelel szállodai takarítónak?

Figyelt kérdés

Most jelentkeztem takarítónak diákszövetkezeten keresztül, már be is hívtak csütörtökre, de ôszintén tartok tôle. Igazából mikor elvállaltam, sajnos nem kaptam részletes tájékoztatást a munkakörülményekről, így pl az is utánna derült ki hogy heti 1 szabadnapom lesz, 10 órás munkaidővel (ezt nem a diákszövetkezeti irodában tudtam meg, mert nem igazán szabályos). Mondjuk én is hülye voltam hogy elvállaltam, mert nem is hiszem hogy alkalmas lennék takarítónak a munkatempóm miatt (csiga :D) Szerintetek visszamondjam?

16/L

2017. aug. 21. 21:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy sáros a szövetkezet! Gondolj csak bele, többszörös torvenysertesre akartak kikozvetiteni!!
2017. dec. 28. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!