Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyetemista voltam, de végül...

Egyetemista voltam, de végül úgy alakul, hogy otthagyom az sulit. Jelenlegi legmagasabb végzettségem az érettségi, így annyira nem válogathatok. Mennyire fog kinézni a társadalom, ha takarítónak állok?

Figyelt kérdés

Már amiatt is mindenki lenéz, hogy nincs végzettségem, de most egy ideig nem erőltetném a tanulást. Sok időt elhúztam az "utam" keresve, nem akarok többet, inkább munkába állnék. Már 3 éve irodai melót végzek diákmunka keretein belül, szóval van némi tapasztalatom, de most úgy néz ki, hogy értelmes, hasonszőrű munkát nem találok (itt maradhatnék talán, ha lesz szabad pozíció, de albiba menni ezért a fizuért nem érné meg). Itt augusztus végéig dolgozhatok max., így addig mindenképpen szeretnék találni valamit.

Tudom, hogy nem kéne érdekeljen, illetve láttam nettó 160 000-es fizut is ilyen jellegű munkáknál, de valahogy félek a megvetéstől :(

2017. júl. 21. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
A munka soha nem megvetendő dolog. Mondjuk annyi hátrányod származhat belőle ha ilyen úri társaságba jársz cseverészni 15 ezer forintos pezsgőt iszogatva és megkérdezik mi a foglalkozásod neked meg hazudnod kell ez miatt de ennél nagyobb hátrányt nem látok a dologban.
2017. júl. 21. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan fogsz megélni takarításból? A 160.000 irreális, az min. fekete+3 műszak 12 órával, vagy sexy takarító nőket szeretnének, akik mez nélkül takarítanak a vendégek előtt.

Hol laksz? Albérletek ott kb. mennyiek azt mengmondom, ha memondod, hol laksz.

2017. júl. 21. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

nettó 160 takarításból? Hol élsz te?

Jó esetben kapsz egy 80-100-t (az a 100 is inkább BP-n, ha valami nagy irodaházat takarítasz), de a 160 csak egy szép álom

2017. júl. 21. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elérhető a 160 is takarítónőknek, persze egyéb szolgáltatásoknak a nyújtását is el kell vállalni. :)
2017. júl. 21. 18:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Az ilyen jellegü munkába beletartozik a gyári, s egyéb melo is, igy szerintem a 160 nem lehetetlen, nem irtam, hogy pont takaritást láttam. Amugy ismim megkeres 130at, heti három fél napos takaritással, és 100%, h takarit csak...
2017. júl. 21. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:
En erettsegivel dolgozom, 180-200 a fizum, nem lehetetlen. Csak elozetesen nekem nagyon sok tapasztalatom volt (gyakornoki es onkentes).
2017. júl. 22. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!