Egyetemista voltam, de végül úgy alakul, hogy otthagyom az sulit. Jelenlegi legmagasabb végzettségem az érettségi, így annyira nem válogathatok. Mennyire fog kinézni a társadalom, ha takarítónak állok?
Már amiatt is mindenki lenéz, hogy nincs végzettségem, de most egy ideig nem erőltetném a tanulást. Sok időt elhúztam az "utam" keresve, nem akarok többet, inkább munkába állnék. Már 3 éve irodai melót végzek diákmunka keretein belül, szóval van némi tapasztalatom, de most úgy néz ki, hogy értelmes, hasonszőrű munkát nem találok (itt maradhatnék talán, ha lesz szabad pozíció, de albiba menni ezért a fizuért nem érné meg). Itt augusztus végéig dolgozhatok max., így addig mindenképpen szeretnék találni valamit.
Tudom, hogy nem kéne érdekeljen, illetve láttam nettó 160 000-es fizut is ilyen jellegű munkáknál, de valahogy félek a megvetéstől :(
Hogyan fogsz megélni takarításból? A 160.000 irreális, az min. fekete+3 műszak 12 órával, vagy sexy takarító nőket szeretnének, akik mez nélkül takarítanak a vendégek előtt.
Hol laksz? Albérletek ott kb. mennyiek azt mengmondom, ha memondod, hol laksz.
nettó 160 takarításból? Hol élsz te?
Jó esetben kapsz egy 80-100-t (az a 100 is inkább BP-n, ha valami nagy irodaházat takarítasz), de a 160 csak egy szép álom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!