Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagyon egyszerű a kérdésem....

Nagyon egyszerű a kérdésem. Budapesten meglehet élni 200. 000 Ftból? Egyedülálló vagyok, lakást is bérelnem kell. Nem szoktam túlkölteni magam, nem buliznék minden este csak havi kb 4 alkalommal.

Figyelt kérdés
Komolyabb váltás előtt állok, de eddig még sosem éltem a fővárosban, most azonban muszáj lesz.
2017. aug. 21. 17:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

ingatlan.com-on mutassatok olcsó kiadó lakást, engem is érdekel.

Mert csak olyant látok, ami 50+rezsi(15), de kiderül a hirdetésből, hogy ez már harmadolt ár, mert 3 személynek adják ki a kecót.

2017. aug. 22. 16:02
 22/30 anonim ***** válasza:
26%

Nem évekkel ezelőtti árakat írtam, nyilván. Pár hónapja költöztünk el, de amúgy most is 45 lenne. Családtag pedig mai nap is 35+rezsiert bérel garzont. Ezt nem hallomásból és ismerős ismerőse mesélte, hanem konkrét tény.

És mi se úgy találtunk olcsó albit, hogy a gyakorin hármat is linkeltek ilyen olcsón én pedig csak fotelből választottam egy szimpatikusat. Ezt ne várd!

Hetekig bújtam a hirdetéseket és egyből léptem valamint szerencsére szimpatikus voltam a tulajoknak.

2017. aug. 22. 17:55
 23/30 anonim ***** válasza:
add már meg a lakás tulajának az elérhetőségét, már holnaptól kivenném a lakást 45 plusz rezsiért Budapesten.
2017. aug. 22. 17:57
 24/30 anonim ***** válasza:
70%

Tehát belenyultal a lottootosbe és most azt terjesztés, hogy van 40k-ert albérlet. Ugye látod ez így mennyire sántít ugye?

Maradjunk annyiban, hogy ostobaságot beszélsz és nincs ennyiért albérlet és akkor le lehet zárni a témát.

2017. aug. 22. 18:57
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, szerinted nincs, mert lusta vagy keresni, én viszont tudom, hogy van. Az átlag albi drága, ezt nem vitatom, de ha nem akarok sokat költeni akkor keresek olcsót.
2017. aug. 23. 00:26
 26/30 anonim ***** válasza:
46%
még ha kamuzik is miért kell fikázódni? Egyből ha valakinek más, vagy jobb, megy a fikacunami meg a "az nincs úgy" mentalitás...jézusom
2017. aug. 23. 12:10
 27/30 anonim ***** válasza:
oké hogy van de akkor miért nem adod meg a tulaj elérhetőségét? Mondom ennyiért már mától kivenném. Vagy nem létező emberrel nehéz lenne kapcsolatba lépnem? Messziről jött ember azt mond amit akar.
2017. aug. 23. 12:12
 28/30 anonim ***** válasza:

# 26

Azért, hogy ne hazudjon és terjesszen hülyeséget.

A kérdező - amúgy tök felelősségteljesen - feltett egy kérdést, hogy 200e forintból mit tudna kezdeni Budapesten. Nyilván azért, mert van egy ilyen ajánlata és egy komoly döntés előtt áll, hogy költözzön vagy sem.

Erre idejön ez az ostoba hazug kis senki és próbál mindenkit győzködni, hogy persze, 40e-ért lehet találni albérletet csak "keresni" kell. Hát nem, nem lehet.

Azért nem hagyjuk, mert félrevezeti ezzel azt, aki informálódik. Képzeld magad szegény kérdező helyébe, elhiszi ennek a félnótásnak, hogy 40K-ból lesz lakása, elvállalja az állásajánlatot, felmondja a mostani állásást ott, ahol van, felmondja az ottani lakhatását, elindul Bp-re aztán itt szembesül vele, hogy nem, hogy 40-ért de még 80-ért is csak egy koszos lelakott lyukat vagy szobát kap, nem lakást.

2017. aug. 23. 12:18
 29/30 anonim ***** válasza:

Ne ferdíts! Még a 35 ezres albi díjú garzon lakás is 60 körül áll meg rezsivel, közös költséggel együtt. Szóval azért 40 az tényleg hülyeség, de ilyet nem is írtam!

Kotord ki a saját gesztenyéd, ne nálam kuncsorogj. Én elmondtam, hogy van, lehet olcsót találni, nem kell bedőlni az itteni válaszoknak. Csak keresni kell. Lehet, hogy hetekig, vagy akár hónapokig. Addig laksz drágán vagy jársz messziről. Azért ugye ti sem gondoltatok olyat, hogy augusztus végén könnyű találni, amikor a diákok lerohanják a piacot? De hosszú távon található.

2017. aug. 24. 07:32
 30/30 anonim ***** válasza:

Te ne próbáld menteni magad, egy árva szót sem szóltam a rezsirol.

Amit mondasz meg akkora baromság, mintha azt mondanám, hogy tiszta hülye aki dolgozni jár, hát én veszek 250 ft-ert egy lottót és nyerek vele pénteken 20 millió eurót. Erre kb ugyan annyi az esély, mint 40k-ert élhető albérletet találni Budapesten. És nem csak augusztusban...

2017. aug. 24. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!