Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedülálló (éjszakázó apukákk...

Egyedülálló (éjszakázó apukákkal "rendelkező") anyukák hogy fürödtök este?

Figyelt kérdés

Nekem a mindenem a kiadós, forró fürdő, ez lazít el igazán. Lányom viszont mindig is rossz alvó volt, mindig akkor sírt fel, amikor elmentem fürödni, és apával sosem nyugodott meg. Ezért mindig csak villámzuhanyoztam... Amíg apa itthon volt, némileg nyugodt voltam, mert mégiscsak ott volt vele, ha felsírt. De most késő estig dolgozik, egyedül vagyok a lánnyal, és egy para a fürdés. Akkor vagyok nyugodt, ha beviszem a bébiőrt és hallom a lányt.

Ti hogy vagytok ezzel?

2010. febr. 25. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én zuhanyozni szoktam, de szerintem azt csinálhatnád, hogy amikor még alszik reggel, akkor kora reggel vehetnél egy fürdőt. Mikor az enyém még 6 hónapos kor alatt volt, mindig éjjel zuhanyoztam. Vigasztaljon a tudat, hogy nem mindig lesz ez így.
2010. febr. 25. 23:05
 2/9 anonim ***** válasza:
59%

Az én férjem is éjszakás ilyenkor már délután elmegy és csak reggel jön haza.

Nem mondom hogy könnyű eléggé kétségbe is voltam esve az elején, mert az övé volt az esti fürdetés a pici lányom 2 hónapos koráig.Akkor lett éjszakás a férjem,ennek már 5 hónapja.Mostanra megtanultam beosztani az ídőm hogy mindennel elkészüljek és még a nagyobbikat is el tudjam látni rendesen.

Zuhanyozni is csak éjszaka tudok mikor már tuti hogy nem ébrednek fel.Ma hajat is szerettem volna mosni,de nem tudok mert "félek" hogy nem hallom a víz alatt ha felébrednek:((

2010. febr. 25. 23:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem a párom külföldön él, így egyedül vagyok a 3 hónapos csöppséggel, jellemzően 10-11 között alszik el, ilyenkor alszik egészen hajnalig, így ilyenkor van a fürdés, vagy a délutáni alváskor, eleinte kiugrottam a fürdőkádból, ha sírt de mostanra már kiismertem, hogy mikor van egy kis nyugi és kényelmesen meg tudok fürödni :)
2010. febr. 25. 23:07
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Én bevittem magammal a lányom a fürdőszobába.Gyorsan lezuhanyoztam ő meg a bébihordozóban volt addig.Muszáj volt mert egyedül hagyni nem mertem ha meg nem látott akkor ordítás volt :)
2010. febr. 25. 23:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is este fürdök legjobbakat, mert amikor ébren van, mászna be mellém. :)

Próbáld meg azt, hogy mikor álomba merül, rögtön elmész fürdeni, mert akkor még mélyalvásban van, és olyankor általában nem ébrednek fel egy ideig minden neszre. Nálunk legalábbis ez működik.

2010. febr. 26. 00:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

én akkor ülök be egy nagy kád vízbe mikor ébren van bébi, becsatolom a hordozóba, lerakom magam mellé a földre és ringatom ha nyügizik :D

de persze az a legjobb ha valaki tud rá vigyázni, akkor tudok csak igazán kikapcsolni...

2010. febr. 26. 00:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Nállunk este 8 kor már alvás van reggel 7ig. Mondjuk apa korábban itthon van este. A fürdés az mindig közös a férjemmel, ő ebből nem ad. kb 30 perc szokott lenni, eddig 2 szer fordult elő hogy sírt, de abba is hagyta 1-2 perc után. 5 hónapos kisfiú anyukája.
2010. febr. 26. 06:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
amíg nem járt, a hordozóban csücsült mellettem, most meg pakolászik a fürdőszobában addig:)
2010. febr. 26. 08:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Megvárom amíg hosszú reklámblokk van a tévében, belerakom a járókába és akkor. Zuhanyozni szoktam, az megvan hamar.
2010. febr. 26. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!