Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Klímával rendelkező babák...

Klímával rendelkező babák anyukái?

Figyelt kérdés
A klíma tisztítása csak annyi,hogy a levegő szűrőket ki kell porszívózni és vízzel kimosni?? Ennyit ír az út. de én ezt kevésnak találom??
2011. júl. 10. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezt szakemberre szoktuk bízni. Akárhogy is próbáltam porszívózni, kimosni, soha nem sikerült úgy, mint ahogy a szerelő megcsinálta. Érezhetően tisztább levegőt nyomott utána.
2011. júl. 10. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is szerelő végzi az éves karbantartást minden tavasszal. + olyan az egyik szűrő, amit lehet mosni csap alatt is mosószeres vízben.
2011. júl. 10. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is szerelő szokta megpucolni a klímát, baktérium és gombaölő szerrel áttisztítja a rendszert.
2011. júl. 10. 18:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Le lehet pontozni, de nálunk apa szokta tisztítani (és nem klímaszerelő).

Szoktunk venni klíma tisztító sprayt, és amíg dolgozik rajta, mi kimegyünk az udvarra.

2011. júl. 10. 20:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is apa tisztítja, vízzel, aztán klímatisztító spray-vel (baktérium gomba és egyéb élősködő ölő).
2011. júl. 10. 20:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocs a kérdésért... hol lehet ilyen klimatisztító spray-t venni? Hogy kell használni? a készülékbe fújni valahogy?
2011. júl. 10. 21:34
 7/10 anonim ***** válasza:
nálunk apukám csinálja, porszívó, kimosás után sűrített levegővel fújja át
2011. júl. 10. 21:50
 8/10 anonim ***** válasza:
mi az autóban és a lakásban is spray-el tisztítjuk. nemrégiben volt egy klímás nálunk és azt ő csinálta és mondta mindenképpen ajánlatos. ilyen spray kapható autósboltban, tescoban. nem kifejezett lakásklímához van hanem úgy általános klíma tisztító. olyan 1500Ft körül van.
2011. júl. 10. 22:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a Média Markt-ban láttam már ilyen spray-t, több félét, több árban.
2011. júl. 10. 23:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Most a tescoban pont akciós:

[link]

Mi ezzel szoktuk. De hogy pontosan hogy, azt nem tudom, mert mint írtam, mi olyankor kint vagyunk a gyerekkel. De azt hiszem rá van írva, hogy kell használni.

Tegnap 20:35

2011. júl. 11. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!