Nagyon egyszerű a kérdésem. Budapesten meglehet élni 200. 000 Ftból? Egyedülálló vagyok, lakást is bérelnem kell. Nem szoktam túlkölteni magam, nem buliznék minden este csak havi kb 4 alkalommal.
Figyelt kérdés
Komolyabb váltás előtt állok, de eddig még sosem éltem a fővárosban, most azonban muszáj lesz.2017. aug. 21. 17:13
11/30 anonim válasza:
#9 örülök neked, én is minél többért szeretném kiadni ha lenne mit.
A másik oldalról viszont azt tudom mondani, hogy nem tőled bérelnék az tuti. :) Így a kérdezőnek is azt javaslom nézzen körül ha olcsót akar és persze felejtse el, hogy belvárosban lakhat. Manapság is találni 40+rezsiert albit Budapest szélén vagy környékén és nem muszáj ehhez másokkal együtt lakni.
12/30 anonim válasza:
Nem nagyon kellett törni magam, kb 15 jelentkező volt rá egy hétvégén.
13/30 anonim válasza:
Csak az érdekesség kedvéért belinkelnel 3 példát arra a 40+rezsi különálló alberletre Budapest szélén? Csak mert ilyen még a legvadabb álmaidban sem létezik...
14/30 anonim válasza:
Nyilván kis garzonra gondoltam, nem családi ház van 40-ért. Tudok olyat családban aki 35-ért bérel XI. kerületben, plusz 10 közös költség(benne víz) plusz villany, gáz fogyasztás alapján, szóval mindenestül 60 egy kis garzon és nem kell lakótársat kerülgetni.
15/30 anonim válasza:
Utolsó erre én is kíváncsi lennék, mert még agglomerációban se láttam lakást vagy házat 70-80 ezer alatt, és még azok is lepukkantak voltak. Unokaöcsém most kezdi az egyetemet, 11. kerületben találtak albérletet, kb úgy néz ki mint egy munkásszálló, elavult vezetékek, nem a legjobb közlkedés, és ezt kapta 75 ezerért, 30 nm.
16/30 anonim válasza:
De mi pl másfél szobás lakást béreltünk éveken keresztül 45+rezsi, összesen kb. 70/hó áron, város szélén, 15. kerület. Még mindig ennyi lenne az tuti, csak most elköltöztünk sajátba. Ja és simán a nagy albi közvetítő oldalon találtuk.
17/30 anonim válasza:
Én még nem felrebeszelesre gondoltam, hanem arra, hogy mutatsz itt és most 3 hirdetést, amiben kis garzonokat lehet bérelni 40k-ert. Az, hogy ismersz valakit aki hallomásból látott olyat akinek a szomszédja ismer olyat hogy című történet konkrétan nem releváns...
18/30 anonim válasza:
16os, oké, évekig béreltétek.. de hány éve? Olyan hirdetést mutass nekem, ami most kiadó 2017 augusztusában, és 40-45 ezerért hirdet garzont. Az nem lényeg hogy x éve mennyiért vettétek ki, mert azóta megháromszorozódtak az albérletárak.
19/30 anonim válasza:
ismerősöm most talált egy kis lakást negyvenért. annyit keres, amennyit a kérdésbe írtál, elvan.
20/30 anonim válasza:
Utolsó de hol talált 40ért? Mucsaröcsöge alsón? Mert hogy nem Budapest az tuti. Vagy maximum a Hős utcában a sarki patkányfészket, hol reggelente söprögetheti a használt fecskendőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!