Milyen szakmákat éri meg tanulni?
Munkaügyi központ szokott hirdetni rövid tanfolyamokat. Még nem tudom mik lesznek, de tavaly volt pl. kamionos jogsi. Azzal külföldön, vagy itthon mennyire kereshetek jól.
Jelenleg is tanulok, levelezőn vagyok, lenne időm egy rövid 2-3 hónapos tanfolyamra.
Ami még tavaly is indult (lekéstem róla), az a raktáros-targoncás.
Tippeket szívesen várnék :)

Kamionozásra én is gondoltam, de nem túl könnyű meló.
Nagy felelősség, nem tudsz fürdeni...
De havi 400 ezerért bevállalnám, persze itthoni fizetésre értem ezt.
Szobafestésre nem is gondoltam. Nem árt az egészségnek? Festegetés mindig is vonzott :)
"Ezt hogy érted: Valami komolyabb pl. az egészségügyben?"

Nézd én fogtechnikus vagyok szóval egész nap kerámiaport fémport stb. lélegzek be, de rengeteg fogtechnikus ismerek aki 30-40 éve szivja ezeket és semmi baja. Ehhez képest a szobafestő friss levegőt szív...
400 ezer Ft-hoz idő kell, ha valamiben fejklődsz és építed magadat, akkor egy egyszerű festőként vagy gázszerelőként is megkeresed csak idő. Én pl. ennél van, hogy jobban keresek, de igy is kiegészítem pl. network marketing-el mert az is szépen hozogat mellé. De anno domini a marketinges állásomat hagytam ott a fogtechnikus szakmáért mert váltani akartam, szóval nagyon megéri szakmát letenni, bármi is legyen az, ha jó vagy benne.
Komolyan fogtechnikus vagy?
Én is az akartam lenni, csak nagyon drága a képzés. Havi 200 ezer megvan kezdőként? Nettóban.
Network marketing az mlm? Melyik cégnél vagy?

A fogtechnikus/keramikus engem is érdekelne, csak nem tudom, feltétel-e a jó kézügyesség.
És mely iskola lenne a legjobb?

9.: Mi az a nagyon hamar?
Ha Németországban teret nyer a 3d nyomtatás, nálunk még legalább 10 évig nem fog elterjedni.
Akkor nem megéri?
Ennyi erővel bármilyen szakma megszűnhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!