Tapasztalatok alapján megéri a felsorolt szakmákat érettségi után tanulni elkezdeni? És ebben dolgozni?
Figyelt kérdés
23eves fiatal fiú vagyok 2 éves levelező tagozatos gimnáziumot kezdek el szeptemberben, viszont gondolkodtam hogy érettségi nem elég és higy tovább tanulnék pl pénzügyi nyomozónak vagy Ingatlan közvetitőnek. Az ingatlanos szakmát azt a Benkő Ingatlan iskolában szeretném a pénzügyi nyomozó szakot azt tudom hogy elméletileg csak egyetemen tudnám elvégezni.
Ami érdekel még az a média azaz a médiában elhelyezkedni és ehhez szakmát kitanulni.
2017. ápr. 23. 22:57
2/4 A kérdező kommentje:
Miért is törölnék?
2017. ápr. 23. 23:22
3/4 anonim válasza:
És eddig mit csináltál? Hogy még nincs éteztségid? Vagy most levelezo mellett dolgozol?
4/4 A kérdező kommentje:
Apám vállalkozásában dolgozok. Viszont nem szeretnék apámra s másokra támaszkodva élni ez miatt végzem el az érettségit hogy aztán több lehetőségem legyen tovább tanulás szempontjából. Mivel az ingatlanozàs érdekelne engem igy legjobban azt tanulnàm ki.
2017. ápr. 24. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!