Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sürgősen 700ezer forintra van...

Sürgősen 700ezer forintra van szuksegem, milyen munkat kene keresnem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 eves no vagyok, minnel hamarabb, lehetoleg 2-3 honap alatt ossze kene szednem 700ezer forintot, tehat olyan munka kene ahol havonta 200-300ezer a penz amit megkeresek. Legjobb lenne budapesten valamilyen munka, mert sajnos nem tudok elmenni kulfoldre mert edesanyam beteg es nem hagyhatom honapokig egyedul. Vendeglatasban, de inkabb ertekesitesben van tobb eves tapasztalatom, repuloteren is dolgoztam ertekesitokent, de ezeken a helyeken 8oras munkavegzesnel nagyon maximum 150ezret lehet keresni, jelen esetben nekem ez nem elegendo. Hitelt nem tudok felvenni mert nem vagyok meg 21 eves, es nem tudok embert szerezni aki tarsulna mellem a hitelben..

Amit tudok:

-Angolul majdhogynem anyanyelvi szinten beszelek

-Nemetul mondjuk hogy kozepszinten beszelek, mindent megertek, csak mar regota nincs kivel nemetul tarsalognom ezert kicsit berozsdasodott a szokincsem, de pl vegig nezek egy filmet es ugy nezem mintha magyarul beszelnenek..

-fiatal vagyok es nagyon dekorativ, nagyon durvan adok a kulsomre/megjelenesemre

-nem budos a munka, 15eves koromban 14-16oraztam tehat ez most sem akadaly

-kedves vagyok, mosolygos,beszedes

Barmi olyan kommentet ami prostitucioval kapcsolatos azt mellozzuk mert ilyesmire nem vagyok vevo.

Vendeglatasban pl felszolgalokent vagy pultoskent gondolkoztam hogy esetleg meg lehet keresni ekkora osszeget, ha nem is keszhez kapva hanem pl borravaloval egyutt, de nem dolgoztam meg ilyen helyen szoval ha valakinek van errol tapasztalata kerem irja meg.

Nem tudom hol tudnek ossze szedni ennyi penzt, es ismetlem engem itt a penz erdekel, hogy 2-3 honap alatt megszerezzek 600-700ezer forintot, az mindegy hol es mennyit kell dolgozni es ismetlem semmi olyan munka nem johet szoba ahol a testemet kene arulnom. Ha lehetetlen amit szeretnek azt is nyugodtan irjatok meg, nem igazan van tapasztalatom meg, osszesen 2 helyen dolgoztam eletemben. Es az ismeroseimmel pedig sosem beszeltem arrol hogy ki mennyit keres szval nem igazan van ralatasom.

Elore is koszonom!!!!

2017. aug. 17. 11:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
41%

Mucus, nem leszel te mindig fiatal sem dekorativ. 30 felett a nok azok suuuuttty lefele. Xd

Durvábban kell majd adnod a külsődre.

2017. aug. 17. 18:18
 22/32 A kérdező kommentje:
Senki nem allitotta ennek az ellenkezojet, de az most nekem mindegy milyen leszek 30evesen
2017. aug. 17. 18:42
 23/32 A kérdező kommentje:
Nem azert irtam ki a kerdest hogy barki helyettem keressen konkret munkat :) Termeszetesen fent vagyok a profession-on is, csak sajnos sehol nem irjak ki mennyi a fizetes, telefonon sem aruljak el, altalaban csak az interjukon mondjak el. Csak arra lennek kivancsi hogy milyen iranyba induljak. Pl nyilvan nem nezek arufeltolto melokat, mert ott nem adnak ennyit. De talan pultoskent megkeresnek ennyit (?) nem tudom csak feltetelezem. Vagy egy szallodai recepcioskent? Csak a tapasztalatok erdekelnenek.
2017. aug. 17. 19:20
 24/32 anonim ***** válasza:
59%

Ajánlom a kereskedelmet...mondjuk Szerbiában vagy UIkrajnában. Egy vesédért megkapod a 500-600ezret, aztán maradhat a 150es fizud..- csak egy hétvége.

Most nem azért, de ha valóban anyanyelvi szinten beszélnél angolul nem felszolgálónak gondolkoztál. Meg nem azért, de milyen pincér keres meg 2-3 hónap alatt 700ezret? Ha ez lenne, mindenki pincér lenne, és nem lenne hiány belőlük.

Neked, ezekkel a kvalitásokkal, még az 150 is sok, a mai viszonyok között. Szóval inkább tedd össze a kezed, és ne is reménykedj, hogy valaki ad neked havi 250-et (és azt nem a testedért, és a szolgáltatásaiért adja)

2017. aug. 17. 19:56
 25/32 anonim ***** válasza:
61%

Szállodai recepciós keres ennyit jobb helyen, csak oda nem vesznek fel téged, mivel oda minimum idegenforgalmi okj kell

Pultos tudás nélkül max. valami kocsmában lehetsz, mivel jobb helyekre bartendert vesznek fel, aki bőven keres ennyit

Ssc, ha mázlid van, ha nem, akkor árufeltöltő

2017. aug. 17. 19:57
 26/32 A kérdező kommentje:
Nemreg felkeresett egy ceg, nemet nyelvu kapcsolattartot kerestek, 300brutto plusz kafeteria.. Mondtam nekik hogy az evek alatt berozsdasodott a nemetem, de azert elhivtak egy interjura. Sajnos tenyleg keves oda a nemetem, mondtak ha egy picit fejlesztem keressem fel oket. Ezt csak azert irtam, hogy lassatok, azert nem olyan ritka a 200netto fizu, pedig nekem meg diplomam sincs. Vendeglatasban meg ebbol kifolyolag azt hittem h boven e felett van a fizetes, mivel ott altalaban nem 8orazni szoktak, hanem 16 vagy annal is tobb (legalabbis ahogy meselik)
2017. aug. 17. 21:19
 27/32 anonim válasza:
10%
De miért nem a könnyebb utat választod? Egy estéért 1 millió forint. Csak neked! Írj privátot, ott megbeszéljük a részleteket.
2017. aug. 17. 21:25
 28/32 A kérdező kommentje:
Igen ez valoban konnyebb lenne, de iszonyatosan szegyellnem magam sajat magam elott. :D Van akinek ez megy, es van akinek pedig nem
2017. aug. 17. 21:43
 29/32 anonim válasza:
0%
Jajj, nem kell ez a magyarázkodás. Bűn lenne kihagyni a lehetőséget, én mondom.
2017. aug. 17. 21:50
 30/32 anonim ***** válasza:
15%

Azt megsúghatnád, mire kellene a pénz :)

Egyébként ha lenne 200e-s nettó fizetésed 1 éve már,

akkor simán kapnál folyószámlahitelt is, akár 700-t

is.

2017. aug. 17. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!