Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sürgősen 700ezer forintra van...

Sürgősen 700ezer forintra van szuksegem, milyen munkat kene keresnem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 eves no vagyok, minnel hamarabb, lehetoleg 2-3 honap alatt ossze kene szednem 700ezer forintot, tehat olyan munka kene ahol havonta 200-300ezer a penz amit megkeresek. Legjobb lenne budapesten valamilyen munka, mert sajnos nem tudok elmenni kulfoldre mert edesanyam beteg es nem hagyhatom honapokig egyedul. Vendeglatasban, de inkabb ertekesitesben van tobb eves tapasztalatom, repuloteren is dolgoztam ertekesitokent, de ezeken a helyeken 8oras munkavegzesnel nagyon maximum 150ezret lehet keresni, jelen esetben nekem ez nem elegendo. Hitelt nem tudok felvenni mert nem vagyok meg 21 eves, es nem tudok embert szerezni aki tarsulna mellem a hitelben..

Amit tudok:

-Angolul majdhogynem anyanyelvi szinten beszelek

-Nemetul mondjuk hogy kozepszinten beszelek, mindent megertek, csak mar regota nincs kivel nemetul tarsalognom ezert kicsit berozsdasodott a szokincsem, de pl vegig nezek egy filmet es ugy nezem mintha magyarul beszelnenek..

-fiatal vagyok es nagyon dekorativ, nagyon durvan adok a kulsomre/megjelenesemre

-nem budos a munka, 15eves koromban 14-16oraztam tehat ez most sem akadaly

-kedves vagyok, mosolygos,beszedes

Barmi olyan kommentet ami prostitucioval kapcsolatos azt mellozzuk mert ilyesmire nem vagyok vevo.

Vendeglatasban pl felszolgalokent vagy pultoskent gondolkoztam hogy esetleg meg lehet keresni ekkora osszeget, ha nem is keszhez kapva hanem pl borravaloval egyutt, de nem dolgoztam meg ilyen helyen szoval ha valakinek van errol tapasztalata kerem irja meg.

Nem tudom hol tudnek ossze szedni ennyi penzt, es ismetlem engem itt a penz erdekel, hogy 2-3 honap alatt megszerezzek 600-700ezer forintot, az mindegy hol es mennyit kell dolgozni es ismetlem semmi olyan munka nem johet szoba ahol a testemet kene arulnom. Ha lehetetlen amit szeretnek azt is nyugodtan irjatok meg, nem igazan van tapasztalatom meg, osszesen 2 helyen dolgoztam eletemben. Es az ismeroseimmel pedig sosem beszeltem arrol hogy ki mennyit keres szval nem igazan van ralatasom.

Elore is koszonom!!!!

2017. aug. 17. 11:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
65%
Kisérj gazdag embereket erre arra szex nélkül! Az ellen mi kifogásod van?
2017. aug. 17. 13:58
 12/32 A kérdező kommentje:
Inkabb vigyaznek a gyerekeikre, amig valaki mas kisergeti oket. :D
2017. aug. 17. 14:04
 13/32 anonim ***** válasza:
74%
És ha nincs gyereke? :D
2017. aug. 17. 14:08
 14/32 anonim ***** válasza:
72%

"Sajnos ilyen vilagban elunk, de egy fiatal dekorativ lany elobb szerez munkat mint egy kozepkoru nem tul dekorativ no. Nem tartom ezt jo dolognak, de attol meg igy van"

Vazze, majdnem középkorú és nem túl dekoratív csaj vagyok, de veled ellentétben

1. van munkám

2. kb 6 hét alatt megkeresem a 700ezret

3. nem kell munkát keressek, mivel a fejvadászok keresnek engem

Az a titka, hogy veled ellentétben nekem van eszem ( és ha nagyon akarnék másik munkát, akkor nem a gyk-n kérdezősködnék, hanem felhívnák 2-3 fejvadász céget ill bepötyögném a profession.hu keresőjébe a pozíciót)

2017. aug. 17. 14:29
 15/32 A kérdező kommentje:
Oke, gratulalok a munkadhoz, szep napot, kevesebb idegeskedest! :)
2017. aug. 17. 14:37
 16/32 A kérdező kommentje:
Gratulalok a sikereidhez! Szep napot! :)
2017. aug. 17. 14:37
 17/32 anonim válasza:
0%
Ha hajlandó vagy lefeküdni velem, akkor egy estéért kifizetek neked 1 millió forintot. Írj privátot, ha érdekel.
2017. aug. 17. 15:24
 18/32 anonim ***** válasza:
35%
Mire kell a pénz?
2017. aug. 17. 16:41
 19/32 anonim ***** válasza:
82%

2-3 hónap

200-300E/hó

700 ezer ft

Kicsit bajos a matek :)

200E*3hó Az 600E csak

Tehát neked inkább minimum 250E-et kéne keresni vagy inkább 280-300. Miért? Mert ugye kell a 3 hó alatt a 700, meg ugye élned is kéne valamiből, csekket is fizetni kell, erre min összeg 30-50E ugye.

Bár nem tudom hogy otthon laksz esetleg és nem kell-e haza adnod, mert akkor magadra ugye nem kell költened

2017. aug. 17. 17:07
 20/32 anonim ***** válasza:
54%

A nok alapbol konnyebben kapnak munkat ha DURVAN igenyes a kulsejere ha nem.

A pasi mehet vagyonornek, meg raktarba.

DURVAN

2017. aug. 17. 18:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!