Sürgősen 700ezer forintra van szuksegem, milyen munkat kene keresnem?
Sziasztok!
20 eves no vagyok, minnel hamarabb, lehetoleg 2-3 honap alatt ossze kene szednem 700ezer forintot, tehat olyan munka kene ahol havonta 200-300ezer a penz amit megkeresek. Legjobb lenne budapesten valamilyen munka, mert sajnos nem tudok elmenni kulfoldre mert edesanyam beteg es nem hagyhatom honapokig egyedul. Vendeglatasban, de inkabb ertekesitesben van tobb eves tapasztalatom, repuloteren is dolgoztam ertekesitokent, de ezeken a helyeken 8oras munkavegzesnel nagyon maximum 150ezret lehet keresni, jelen esetben nekem ez nem elegendo. Hitelt nem tudok felvenni mert nem vagyok meg 21 eves, es nem tudok embert szerezni aki tarsulna mellem a hitelben..
Amit tudok:
-Angolul majdhogynem anyanyelvi szinten beszelek
-Nemetul mondjuk hogy kozepszinten beszelek, mindent megertek, csak mar regota nincs kivel nemetul tarsalognom ezert kicsit berozsdasodott a szokincsem, de pl vegig nezek egy filmet es ugy nezem mintha magyarul beszelnenek..
-fiatal vagyok es nagyon dekorativ, nagyon durvan adok a kulsomre/megjelenesemre
-nem budos a munka, 15eves koromban 14-16oraztam tehat ez most sem akadaly
-kedves vagyok, mosolygos,beszedes
Barmi olyan kommentet ami prostitucioval kapcsolatos azt mellozzuk mert ilyesmire nem vagyok vevo.
Vendeglatasban pl felszolgalokent vagy pultoskent gondolkoztam hogy esetleg meg lehet keresni ekkora osszeget, ha nem is keszhez kapva hanem pl borravaloval egyutt, de nem dolgoztam meg ilyen helyen szoval ha valakinek van errol tapasztalata kerem irja meg.
Nem tudom hol tudnek ossze szedni ennyi penzt, es ismetlem engem itt a penz erdekel, hogy 2-3 honap alatt megszerezzek 600-700ezer forintot, az mindegy hol es mennyit kell dolgozni es ismetlem semmi olyan munka nem johet szoba ahol a testemet kene arulnom. Ha lehetetlen amit szeretnek azt is nyugodtan irjatok meg, nem igazan van tapasztalatom meg, osszesen 2 helyen dolgoztam eletemben. Es az ismeroseimmel pedig sosem beszeltem arrol hogy ki mennyit keres szval nem igazan van ralatasom.
Elore is koszonom!!!!
Idegennyelvből profi vagy, kb bárhova elmehetsz tolmácsnak, fordítónak, még esetleg idegenvezetőnek.
Ahol külföldiül kell beszélni, azok mindig többet fizetnek.
Tehát beszélsz angolul és szép vagy, máshoz nem értesz nagyon...de pénz az sok kéne és gyorsan...hmmm
SSC esetleg, de ne legyenek nagy reményeid
Amúgy mire kell a pénz?
Annyi ertekes cuccom sajnos nincs hogy ennyi penzt ossze szedjek :D
Ne nezzetek hulyenek, de pontosan mit takar az SSC es hol lehet ilyen munkat talalni? Es ott ilyen magas fizetest adnak? Neten utana neztem de nem teljesen egyertelmu
"-fiatal vagyok es nagyon dekorativ, nagyon durvan adok a kulsomre/megjelenesemre "
komolyan? ez most feltétlen kellett, hogy leírd? Tényleg?
Annyira magas labda mucikám, hogy nem éri meg leírnom mi fizetne sokat...
Ha kevésbé durván adnál a külsődre, maradna is zsozsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!