Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van akinek kisgyereke van és...

Van akinek kisgyereke van és pénzügyi ügyintézokent dolgozik? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ha elvegeznem ezt az OKJ tanfolyamot milyen esélyeim lennének, mennyire keresett szakma, rugalmas munkaidot ki lehetne alakítani?

2017. aug. 13. 18:08
 1/6 A kérdező kommentje:
Munka mellett elvegezheto, mennyire nehéz, sok a gyakorlati feladat?
2017. aug. 13. 18:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Többek között azért merült fel mert más munkaido lenne ideális, nem az ettől eddig típusú, bár gondolom ha határidős feladat van akkor még elég stresszes, nagy a hajtás.
2017. aug. 13. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Munka és gyerek mellett akarsz elvégezni egy pénzügyi ügyintéző tanfolyamot, jól értem?
2017. aug. 13. 18:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen.
2017. aug. 13. 18:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Kivitelezhető? Kell hozzá valami extra előképzettség, képesség?
2017. aug. 13. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Munka mellett elvégeztem a pénzügyi-számviteli ügyintézői tanfolyamot pár éve, nem volt előképzettségem, maga a tanfolyam nem volt vészes, és az akkori munkahelyem nem volt gond elmenni a tanfolyamra, megoldható volt, hogy hétköznap helyett inkáb hétvégén voltam bent, ott lejárt a szerződésem a záróvizsgák előtt, azzal a tanfolyammal elhelyezkedni eddig nem tudtam, most is teljesen más munkakörben dolgozom.
2017. aug. 14. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!