Más is van, akinek a kisgyereke nem homokozik, vagy nem szívesen játszik kockákkal?
Nem minden ember, így kicsi gyerek se egyforma, neki eznem tetszik.
Unokahugom 3 éves, és mikor vele vagyok, ahol meglátja a hintát már is fut oda és ki nem bír szállni belőle :'D
Kockákat is folyton szét pakolja, a homokozó készletét pedig csak "felvonultatja" a teraszon: egy vonalban kirakja és rendezgeti, de semmi egyéb
Szerintem semmi baja a fiadnak, neki nem tetszik ennyi :D
Az én fiam is utálta a homokozót, egyenesen hisztizett ha homok ment a cipőjébe.
Csúzdázni hintázni és mászni imád és persze pisztolyozni :)
22 hónapos a lányom, csak a hinta érdekli a játszón, a homokozóba be se merészkedik, utálja ha koszos lesz.
Viszont az nem igaz rá, hogy nem épít. Már egy évesen magas tornyot pakolt, mostanában egész összetett építményt is felrak. Emellett mindene a pakolás.
Az én gyerekem ugyanolyan szívesen csúszdázik, mint épít vagy rajzol.
Egyébként valóban, minden státuszon ott van, hogy épít e tornyot, miket játszik.. ha mar egyszer épített egy magas tornyot, akkor jó. Ha egyszersem, próbáld rávenni, hogy képes e rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!