Volt valaki akinek napokig nem akart kakálni a kisgyereke?
lányom 2 éves volt 2 hónapja. December 6.án volt szorulása nagyon megszenvedett vele. Utána rendesen tudott kakálni. Majd kb 2 hete adtam neki kúpot az segített. Majd vettem a patikában Laevolac szirupot 2 nap után az is meghozta neki a széklett. De most sem a szirup sem a kúp nem segített. Volt valaki így? Fogja a fenekét és mondja hogy fáj.
Orvos azt mondta csak akkor vigyük ha nem használ egyik szer sem. Eddig nem volt gond a kakivl ügyesen a bilibe végezte a dolgát.
Mi is rég küzdünk ezzel, egy éve már :(
Nekünk minden csak átmeneti megoldást hozott eddig. Valahogy fejben dől el nála és nem mindig egyformán működik. Kértem pszichológus segítségét, azt mondta egyelőre várjunk, ne hozzam szóba a gyerek előtt. A kúp mindig segít ha már néhány nap kimarad. Szerintem nálunk nem a fájdalom a visszatartó, hanem valami más. De hogy mi?!
Ettől függetlenül jól fejlődik, hízik.
3 éves a lányom, de mai napig csak pelenkába hajlandó kakálni, azt is csak 5-6-7 naponta :(
Neki is egy kemény széklettel kezdődött amikor nagyon fájdalmas volt a kakálása, utána szorulásos lett, kétségbeesésemben több nap után én szedtem ki belőle a kőkemény kakát, azóta sokszor csak úgy kakál 5-6 nap után, ha kúpot kap, de már attól is retteg.
Látom rajta, hogy 3-4 nap után már kellene neki, de direkt visszatartja, mondja is, hogy nem szeret kakálni, nála ez egyértelműen pszichés eredetű probléma.
Fogalmam sincs mi a megoldás, egyre elkeseredettebb vagyok emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!