Van olyan szulo akinek ket kisgyereke egyszobaban lakik? Hogyan jonnek ki egymassal?
Nekem két lányom van most 3 és 5 évesek.
Mielött a kicsi született költöztünk egy nagy házba, 2 gyerekszoba...
Mikor a kicsi 2,5 éves volt a nagy egyszerüen oda költözött hozzá. Imádnak együtt lenni, el sem tudák képzelni egymásnélkül az éjjeleket.
Ilyen ici pici korkülömbségnél egybe nönnek a gyerekek, még akkor is ha külömbözö nemüek.
Koztem es a hugom kozott is 3ev korkulonbseg van es mi is egyszobaba voltunk(hiaba volt ketto) amig el nem koltoztunk otthonrol(en 20,o 17)
Csak aggodom,hogy lesz ket gyerek es nem adhatjuk meg nekik h kulon szobaba legyenek egeszen addig amig kirepulnek a feszekbol!
Miért is gáz, ha egy 15 éves fiú és egy 16 éves lány egy szobában lakik? Fejtsd már ki kérlek.
Az én gyerekeim 3 és 5 évesek, egyik fiú, másik lány. Egy szobában alszanak, de nap közben a nappaliban van mindenki. Nem úgy tűnnek, mint akik különösebben magánszférára vágynának. Kamaszkorukban persze már ez is fel fog merülni, de az még nagyon messze van.
"Kamaszkorukban persze már ez is fel fog merülni, de az még nagyon messze van."
Ha te írod, akkor rendben van, ha én írom, akkor vissza kell kérdezni, hogy miért is gáz?
Hát azért, mert egy tininek már kell a privát szféra. Hogy messzebb ne menjek, hogy félre tudjon vonulni tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!