Kakil/erolkodik meg valakinek a kisgyereke negykezlab?
Mennyi idos?
Az en fiam 13 honapos, es negykezlabra ereszkedve erolkodik, legtobbszor sehol semmi
Igen. A lányom csinálta így kb 1 évesen. Iszonyatos székrekedése volt!!!
Borzasztó volt. Már Leovolac,szélcsöveztem, tornáztsttam, minden volt. A vége az lett ( láttam h már jönne ki a kaki, de gondolom fájt neki és ezért zárta az izmait) h mikor láttam h jön, megfogtam és húztam. Szó szerint még mintha egy dugó lett volna.
Ha erre gyanakszol, vidd orvoshoz. Én nagyon bántam h nem mentünk dokihoz.
Senkinek nem kívánom azt a fél órát, még sikerült segítenem neki. Sírtunk mindketten.
Enyém is szekrekedeses de szerencsére nem tartja vissza. A kettőt nem szabad összekeverni bár 1 évesen sztm szándékos visszatartas nincs, szóval ezen ne aggódj.
Az enyém állva kakil, mindig kérem hogy guggoljon le de nem akarja.
nalunk is volt egy parszor hogy en huztam ki, nagyon szorul, kb,ket honapja, pedig naponta joghurtot eszik, levest, gyumolcsot, igaz vizet keveset iszik, de szopizik meg
3-as, mi lett a megoldas nalatok, mit mondott a doki
Kb 1 hétig laevolac. Aztán elhagytuk.
Azóta nincs gond. Szépen bilizik is, mér szobatiszta 3 hónapja.(most tölti a 2t)
Szóval nálunk bizony direkt tartotta visszta a dokinő szerint. Mert az előtte való napokban is kemény volt neki, és félt h fájni fog...
Vettem azért kúpot is a biztonság kedvéért. De szerencsére még soha nem kellett használnunk.
A lányom rengeteg zöldséget, gyümit, joghurtot eszik. Mégis...
A rostos barack lé viszont nálunk bejött még. A szilva befőtt, lekvár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!