Utánanéznek az embernek?
Figyelt kérdés
Uj munkahelyre kerulok.
Utana neznek hogy elozo munkahelyemen mennyit dolgozram, milyen munkahelyeim voltak stb?
Sima technikusi munka, egyszer alkalmazott egy gyogyszergyarban. ( uzemi resz, nem labor)
2017. aug. 12. 17:16
1/7 anonim válasza:
Ha nem kértek referencia kontaktot, akkor általában nem.
Legalábbis nem ilyen szintű munkahelyeknél.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem kertek semmit.
Tul vagyok az inrerjukon, akkor mar nem is fognak?
Kilepo papirokat, tb konyvet atnezik ebbol a szempontbol?
2017. aug. 12. 17:34
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál, remélem igazad lesz :)
2017. aug. 13. 12:50
5/7 anonim válasza:
sajnos van rá esély...ezért nem köll hazudni.
6/7 anonim válasza:
A legális munkavállaláshoz kellenek amúgy is az előző hely kilépő adatai, jövedelem igazolás, TB könyv, stb. Azokból rögtön látszik hogy mettől meddig dolgoztál ott.
7/7 A kérdező kommentje:
Ezt eddig is tudtam...
Csak az a kerdes hogy a HR es vagy a munkaugyis ( nem tudom ki dolga) ellenorzi e ezeket, vagy csak a bejelenteshez szukseges adatokat nezi meg?
De ha annyira erdekelte volna oket a 2 allasinterju alatt vagy az orvosi vizsgalat elott elkertel volna hogy meggyozodjenek.
2017. aug. 13. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!