Milyen munkát, ill. milyen ágazatot ajánlotok erősen extravertált-vezető/parancsnok személyiségű embernek? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Személyiség tesztek hozták ezeket ki, persze én is tudtam.. A lényeg, h közgazdászként az irodai alázatos munka nem annyira passzol mint korábban gondoltam. Kíváncsi lennék ti mit javasoltok..2017. aug. 11. 18:40
1/4 anonim válasza:
Egy személyiség teszt és a saját egód eredménye azért még kevés egy vezetői melóhoz. Menjél csak el az alázatos részére, és majd ha lesz elég háttered, lehetsz vezető, mert ez így eddig elég kb egy romkocsmába sört csapolni.
2/4 anonim válasza:
Először alázatot tanulj és a szakmádról a lehető legtöbbet, aztán majd az évek alatt megtanulod, hogy kell embereket vezetni. A szakma itt tökmindegy.
3/4 anonim válasza:
Két út van, vagy kőkeményen megmászod a ranglétrát egy cégnél pl. Aldinál van erre program is, vagy elkezdesz egy saját üzletet legyen akár Network marketing ahol te irányítod a csapatodat és az idődet, és ezáltal lesz magasabb a bevételed is. De mindkettő idő és kőkemény munka.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnos csak a harmadik válaszoló értette szerintem a kérdésem lényegét, elnézést, ezek szerint én sem fogalmaztam elég pontosan.
Nem arról van szó, hogy én most 'főnökösködni' szeretnék, meg a ranglétrát nem akarom végigjárni, akiknek csak ennyi jött le (az első kettő válaszoló) és ilyen energiavámpír válaszokat adtak, azoknak mondom: arról van szó, hogy az irodai aktakukac, back-office-os munka helyett keresek most olyat amiben sokkal aktívabb lehet az ember, többet kommunikál élőben elsősorban, fontos a megjelenés, a "duma", a meggyőzőképesség, és befolyásolás.
Nekem is van persze ötletem, csak érdekelne, hogy ti mit gondoltok, hátha jön egy olyan tipp amire én nem gondoltam.
2017. aug. 12. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!