Mit tennél ha 1 éven keresztül minden héten lenne egy sikertelen állásinterjúd?
Időpont ma 18:43
Gyári betanított munka, avagy posta. Ide 95%-ban garantálom, hogy van felvétel....
Időpont ma 18:57
Ez hülyeség, érdekes engem felvettek anno a postára, és a főnökömnek nem volt csak érettségije...
Hetente egy interjú, akkor ott te cseszed el a dolgokat!
Engem mérnökként 3 év alatt 4 helyre hívtak be, fel is vettek volna mind a 4 helyen, de nagyon kevés volt a fizetés és ráadásul költözni is kellett volna.
Később benzinkúton való tankolásnál láttam embert keresnek, lakhelyemtől 5 percre van, másnap már kezdhettem is, nettó 20 000-el fizetett kevesebbet a mérnök állásnál.
Az a vicc, hogy szerettem ott dolgozni 24 órás műszak, majd 2 nap pihenő, de becsődölt az üzemeltetője.
Kövi fél évben 2 interjúra hívtak be, mindkettőnél felvettek, végül a közelebbi bruttó 15 000-el kevesebbet fizetőt választottam (mamahotel vs. BP-i albérlet).
" az aldinál, tesconál, lidlnél is túlkorosnak nyilvánítottak"
És tettél bejelentést az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!