3/10 anonim válasza:
nem tudom, nem számolgattam azokat.
5/10 anonim válasza:
nem is, első, nekem volt 51. VAgy te is lúzer jogász vagy a PTE-ről? :D
7/10 anonim válasza:
igazabol nem volt soha sikertelen. Olyan volt hogy nem hivtak be valahova, de ahova behivtak ott mindig ajanlottak allast is, csak nehanyat en nem fogadtam el.
8/10 anonim válasza:
1 volt, ahol közölték eddig hogy sikertelen volt a jelentkezésem. Néhány ewetben volt, hogy nem válaszoltak semmit. Aztán oár interjút meg lemondtam, miután az egyik helyről jó ajánlatot kaptam.
9/10 anonim válasza:
francot érdekli kinek mennyi volt. lehet 51 rövid idő alatt és lehet 2 úgy, hogy fél évig sehová nem hívták be.
Sikertelen is más téma. Lehet neki nem tetszett a munka, környezet vagy főnök és inkább visszamondta. Vagy nem tudtak megegyezni a fizetésben.
10/10 anonim válasza:
1. de csak a második körben szórtak ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!