Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajzba érdemes beleírni,...

Önéletrajzba érdemes beleírni, hogy 140 az IQm?

Figyelt kérdés
És van róla mensás papírom.

2017. aug. 6. 10:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy 90-es IQ-val "Janibb" lesz, mint akinek sokkal magasabb van, mert ha ért a szakmájához és életrevaló, akkor sokkal jobb esélyei vannak, mint egy tutyimutyi, de magas IQ-val rendelkező embernek.

Ahogy írta az egyik hozzászóló: az IQ nem azonos a tudással (szakmai tudással)

2017. aug. 6. 16:34
 12/18 anonim ***** válasza:
98%

Mensás papírért hol lehet jelentkezni? Csak mert nekem

a tiednél is magasabb az IQ-m. Igaz, utoljára 15 éve

tesztelték, azóta lehet nőtt..vagy csökkent... ki tud-

ja?

Az IQ teszt egyébként csak egy teszt, sokféle létezik,

rájössz, melyik ábra kell a sorba és kész. Csakhogy az

élet nem erről szól. Lehet jó a logikád a képkeresésben,

ha nem tudsz kicserélni egy porzsákot..

Kérdésre visszatérve, felesleges beleírni. Sőt, ha már

arcoskodva mész egy esetleges állásinterjúra, szépen a

képedbe fognak röhögni és mehetsz....

Legyél szerény, de határozott, komoly, korrekt, és a

beszédstílusod is csiszold. Meg még van egy halom

paraméter, de ezek ismerete alap 120-as IQ felett.

2017. aug. 6. 19:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, segitek: keress ra az iq kifejezes jelentesere aztan gondolkozz hogy mèg a vègzettsegen kivul mi kellhet egy àllàshoz, interjun megfelelèshez.
2017. aug. 6. 19:44
 14/18 BringaManó ***** válasza:
73%

"Csak mert nekem a tiednél is magasabb az IQ-m. Igaz, utoljára 15 éve tesztelték"

hát az övé sem lehet sokkal frissebb, mert már jó ideje más skálán adják meg az eredményt, így 140-et senkinek sem írnak tudtommal, max. 135 felettit (ha jól emlékszem a mostani 1%-os határra)

:-)

2017. aug. 7. 02:57
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem bántásból, de érdekes hogy ezt 140-es IQ-val nem tudod eldönteni :) Kb. olyan mint beleírni a nyelvvizsgát, senkit nem érdekel a papír, a nyelvtudást kérik. Ha olyan helyre adod be ahol magas intelligenciával rendelkező embereket keresnek, akkor ott úgyis lesz felvételi feladat.
2017. szept. 8. 15:19
 16/18 anonim válasza:

Azt beleírhatod a hobby-hoz vagy egyéb részhez hogy mensa tag vagy. Én nem vagyok az, de az egyik ismerősöm beleírta és volt hogy interjún megkérdezték tőleg és beszélgettek erről. Mondjuk nem vették fel :D

De alapvetően egy jelölt felvétele elsősorban a végzettségén, szakmai tapasztalatán, és nagyon nagy részben azon múlik, hogy szimpatikus e, vagy sem. Ennek a háromnak kell klappolnia (mérnökként dolgozom).

2017. szept. 8. 17:11
 17/18 anonim válasza:

Nekem nem túl magas az IQ-m, 106. Illetve azt sem tusom mennyire hiteles mert pszichológusnál métték... De egyszer csináltam mensás online tesztet ahol hasonló lett 108. (Tudom, hogy az online verzióra azt mondják, hogy béna)

De a nővéremnek elvileg csak 86 (nem fogyi, csak diszkalkuliás) és mégis sikeresebb a saját területén mint én és a kreativitásának köszönhetően hamarabb is jutott feljebb a szamárlétrán mint az megszokott.

De a területedtől is függ a dolog. Valahol egyértelműen előny a magas IQ.

2017. szept. 8. 19:06
 18/18 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy érdemes beleírni, mert sajnos elég negatív visszhangja van általánosságban a Mensás tagságnak.
2017. dec. 7. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!