Elvárás lenne a túlóra ezen a helyen? Ti szoktatok túlórázni?
A munkaidő 8 óra plusz fél óra ebédszünet. Én eszerint dolgozom, persze ha van valami sürgős megcsinálom, de általában nincs, így ahogy letelik a munkaidő felállok és megyek. 2 hónapig egy másik irodában voltam, másik kollegákkal, ők is hasonlóan tettek, sokszor a munkaidőt sem dolgozták le, 1 hónapja átkerültem másik munkatársak közé, rajtuk viszont azt látom, hogy bemennek 8-ra és még 5 után is ott ülnek. Kicsit kellemetlenül érzem magam emiatt, hogy ők ott dolgoznak még én meg később megyek (ált. Fél 9-re) és előbb el is jövök.
Nálatok ez hogy szokás? Nekem is túlóráznom kellene?
8 után pár perccel erek be, 1 óra ebédszünetben van. Átlago 17:15-kor jövök el, néha félkor, néha már 17:00-kor.
A túlórát külön nem fizetik, de az alap fizetésének nincs gond, a szakmát szeretem, és igyekszem megragadni a lehetőséget a fejlődésre, ehhez viszont néha 19-ig is bent kell lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!