6 órára 140 nettó?

Figyelt kérdés
Felajánlottak egy lehetőséget, ami tök jó lenne, de valamiért furcsa a hat óra. Általában 8 órára szokták felajánlani a 130 at, más helyeken. Nyugdíj szempontjából nem rossz ha nem 8 órát dolgozom? Amúgy elvállalnám.
2017. júl. 27. 14:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Programozó 350 ezerért? Nagyon gyenge lehetsz 500-600 alatt már nem is találni sehol sem.
2017. júl. 28. 10:30
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen, ezt nevezik alszentsegnek.

Amugy nem.ertettem sose miert meno arra menozni, hogy programozo es sokat keres. Szerintem ez alap, hogy egy programozo azert keres valamennyit. Tudom, mert en is annak indultam volna, de a kepessegeim eleg gyengek hozza. Tehat nem mindenki tud siman az lenni, meg is fizetik.

Szoval arra verni, hogy sokat keres ezzel a szakmaval, szerintem eleg gaz, mert ahogy latjuk van, aki jobb.

2017. júl. 28. 10:51
 13/13 anonim ***** válasza:

mi ez a lehetőség, kérdező?

örülj neki és vállald!

2017. júl. 30. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!