Szerintetek baj, hogy ennyit dolgozok?
Figyelt kérdés
17 évesen 10-14 órákat dolgozok naponta és a szüleim azt mondják túlzásba viszem.2017. júl. 23. 19:42
1/10 anonim válasza:
ja elég sok, bár kíváncsi lennék ebből mennyi a fehér munka, mert ennyi idősen szerintem ennyit nem is dolgozhatnál...
2/10 A kérdező kommentje:
8. :)
2017. júl. 23. 20:02
3/10 anonim válasza:
Ez rengeteg. Ha ilyen sokat dolgozol folyamatosan főleg ilyen fiatalan komoly egészségügyi következményei lehetnek. Alapvetően az embernek 8 óránál többet tényleg nem szabad dolgoznia egészségügyi okokból.
4/10 A kérdező kommentje:
Például?
Kamionsofőrnek készülök, tehát ha úgy nézzük akkor 10 óra munka például nem is sok.
Ott általában mindig 10 óránál többet dolgoznak 1-2 esettől eltekintve. (Hajnali 4 előtti napkezdés...stb)
2017. júl. 23. 20:16
5/10 anonim válasza:
#3-as, ja ez kva jól hangzik csak az élet nem mindig kivánságműsor, hogy te csak 8at vagy hajlandó dolgozni. Tudom van akinek ez magas.
6/10 Estádio de Felchút válasza:
Napi 10-14 óra? Baromság. Aki ennyit dolgozik, annak nincs ideje pénzt keresni. Valamit rosszul csinálsz.
7/10 anonim válasza:
Alkalmazottként nem érdemes ennyit dolgozni. Akármit csinálsz, ki fogsz égni hamar. Akkor érdemes ennyit dolgozni, ha azért dolgozol, hogy később ne kelljen... pl. ha a saját vállalkozásodat építed. Ha azért, hogy kapj egy kis túlórapénzt, akkor baromira nem.
8/10 anonim válasza:
"#3-as, ja ez kva jól hangzik csak az élet nem mindig kivánságműsor, "
Dehogyisnem kívánságműsor. Válts munkát. Én is 10-12 óráztam, munkát váltottam, most 7,5 órát dolgozok naponta és még a pénz is több. Ha nem tetszett a munka, mentem máshová. A jelenlegi helyem megfelelő, így maradok. Nem kell életképtelennek lenni és akkor lesz neked is kívánságműsor.
9/10 anonim válasza:
Nem vagyok életkeptelen, csak ne haragudj ezt szebben nem tudom megfogalmazni, anélkük, hogy pötsméricskélésnek ne higyjétek de lehet 12 órát dolgozom, viszont 3x annyit keresek mint te és biztos. Nem kell elhinni. Tudom én, hogy nem egészseges de nem is akarom öröké így tolni. Ja és nem vállalkozó vagyok.
10/10 anonim válasza:
9es, akkor évente 24 milliót keresel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!