Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az emberek jövedelmére vonatko...

Az emberek jövedelmére vonatkozó kérdéseknél miért pontozzák le azokat, akik az átlagnál jobban keresnek?

Figyelt kérdés
Tényleg ilyen szinten működik az irigység az emberekben?
2017. júl. 23. 11:36
1 2
 11/18 Estádio de Felchút ***** válasza:
60%

Erről beszélek.

Húzzon el innen, aki tud, mert kutya világ lesz...

2017. júl. 24. 06:27
 12/18 anonim ***** válasza:
36%

Miről beszélsz?

Helyesíráson kívül mi a különbség?

2017. júl. 24. 07:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Ide mindenki olyan bért ír aki akar. Nem tudod ellenőrizni. Írhatnám, hogy nettó 85öt keresek, azt is elbírja a net, ha nettó 600at írok.
2017. júl. 24. 07:53
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

2017.jan.10. hazánkban a nettó átlagkereset elérte a 310 000Ft-ot! A 200e az 2016-os adat, igaz nekem kb. annak is csak a fele van meg.

A pontozással kapcsolatban is tévedésben vagy kérdező, az 500e-2500e-es fizut megadók átlag 50% körül evickélnek, eddig 9 helyen írtam le, hogy nettó 120e-et keresek mérnökként, mindenhol 0%-os lettem, itt sem lesz ez másként :)

2017. júl. 24. 17:09
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

Azt mondja netto atlagkereset 310 ezer 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Hallod ember gyorsan vizsgaltasd meg magad. :D

2017. júl. 24. 17:16
 16/18 anonim ***** válasza:
38%

@17:16

Miért ne lehetne ennyi?

Gondold már el, hány politikus van, meg politikus vállalkozó haver, rengeteg multi cég, mindegyiknek minden régióba vezetősége, médiamágnások, és még egy rahedli csomó ember, akiknek lehet hogy millióhoz közel vagy afelett van bőven a havi fizetése. Azért mert Magyarországon az átlag polgár szarul él még nem mindenki csóró. Nézz csak körül, az utak tele vannak új Mercikkel, BMW-kkel, városok "gazdagnegyedeibe kacsalábon forgó házakat húznak fel, a fesztiválok teli vannak emberekke lakik szórják a pénzt. Nem annyira hihetetlen az a 310e Ft

2017. júl. 24. 17:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Attól eltekintve, hogy nekiállnék az átlagos kereset pontos mértékéről vitázni, felhoznám, hogy 99,999999%-ig biztos vagyok benne, hogy a gyakorikérdések felhasználói nem reprezentatív mintája a magyar lakosságnak. Innentől pedig az egész cécó értelmetlen. Szimplán azért vannak itt a valósághoz képest sokan viszonylag magas keresettel rendelkezők, mert valami miatt az ő körükben népszerűbb ez az oldal. Ennyi.

Nagyon kézzelfogható, hülyebiztos példa: sokat olvasom a számítástechnika kategóriát is. Most én háborogjak azon, hogy minek mondják, hogy kevés a programozó? Hiszen én egy csomót látok gyakorin, minden harmadik ember az!

2017. júl. 25. 00:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Az átlagfizetés egy semmit mondó adat. A mediánbér már érdekesebb lenne, de azt nem mérik mert alacsonyabb és kevésbé lehet vele villogni. Jobb helyeken alapból a mediánt közlik.

Magyarországon sokkal többen keresnek az átlagfizetés alatt, mint felette. Estádio de Felchút is erre próbált rávilágítani. Egy átlag fizetés alacsonyabb, mint az átlagfizetés.

2017. júl. 27. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!