Milyen munka ez a Richternél?
Behivtak allasinterjura a Richterhez gyogyszergyarto gep kezelonek. ( vegyesz technikus vegzettsegem van)
Esetleg tapasztalatok, velemenyek?
Ha sikerul milyen munkara szamithatok? Milyen berre? Munkakorulmenyek?
Mennyire "betanitott munka" ez?
Koszonom
ja értem
azt hittem benti, gyári munka.
:)
elvileg felvettek
bértárgyalás, orvosi vizsgálat
Lenne megegy kerdesem, hatha :-)
Oneletrajzban fizetesi igenyt kellett beirni es en a minimalbert (brutto 161500ft) adtam meg. A bertargyalason akkor az alapbert fogjak kinalni? Vagy azert tobbet szoktak ajanlani?
Ha megkerdezed meg ezt akkor orulni fogok :-)
Koszi
Minimálbért kértél erre a munkára? Komolyan? Ember, a lidlben bruttó 250 körül keresnek a sima egyszerű bolti dolgozók.
Egyszerűen nem értem, hogy a vegyészekkel mi a baj. Olyan vacak pénzekért hajlandóak dolgozni, hogy az valami hihetetlen.
Én szintén vegyésztechnikus vagyok, bruttó 300-ért egy másik nagy gyógyszergyárban és a nagy helyzet, hogy a mai világban ez nem sok pénz, nagy jövőt nem lehet ebből építeni.
De hogy valaki minimálbérért szívja az oldószergőzt, meg a kiporzó hatóanyagot hát öregem te tudod...
:(
igazából meg van szabva, hogy mennyit kell fizetni ezért e melóért, tehát nem értem, miért teszik fel ezt a kérdést.
amúgy eléggé nehéz helyzetben vannak a munkaerőhiány miatt, ha irreálisan magas fizetést mondtál volna, akkor sem hiszem, h megsértődtek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!