Milyen munka ez a Richternél?
Behivtak allasinterjura a Richterhez gyogyszergyarto gep kezelonek. ( vegyesz technikus vegzettsegem van)
Esetleg tapasztalatok, velemenyek?
Ha sikerul milyen munkara szamithatok? Milyen berre? Munkakorulmenyek?
Mennyire "betanitott munka" ez?
Koszonom
Igen aktualis.
Ha megkerdezed, megkoszonnem ;-)
laborban dolgozik, úgyhogy nem tudom, mennyire lesz segítség, de pár dolgot elmondott.
3 műszakban kell dolgozni üzemben, gyártásban, anyagot kell mérni. Adminisztráció is valószínűleg lesz bőven.
A fizetés nem lehet túl magas, mert pont az alacsony bér miatt van munkaerőhiány ott is, a fiatalok lelépnek Bpre.
Bérletet fizetik, cafeteria és hasonlók vannak.
Nagyon koszonom a faradsagot hogy megkerdezted!
:-)
Sokat segitettel.
Lenne meg egy kerdesem, hamarabb is leirhattam volna hogy egyszerre megkerdezhesd...
Orvosi vizsgalat mibol all?
A legfontosabb: kell e a haziorvostol igazolast kerni a betegsegeimrol, szedett gyogyszerekrol stb?
Koszi :-)
most voltam a Richterben orvosin, ugyanis elvileg egy partnercégüknél leszek beugrós.
nálam az volt, h a nővér és doktornő végigkérdezte, h dohányzok e, van-e betegségem, milyen gyóygszert szedek etc.
nekem csak vérnyomást mértek és megtapogatták a a hasam, de a richteresektől vért is szoktak venni + fizikális vizsgálat.
"A legfontosabb: kell e a haziorvostol igazolast kerni a betegsegeimrol, szedett gyogyszerekrol stb?"
nem tudok róla, de a nővérnek/doktornőnek úgyis el kell mondanod ezeket.
ja igen :)
ezt nem vettem észre :D
ricternek partner cége?
mit csináltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!