Pedagógus bérbesorolási szint hogyan alakul ha?
Nem egyszerű. Azért írtam, hogy kérdezd meg a POK-ot, mert amikor én először meglebegtettem, hogy szerintem Ped. I.-be tartozom, akkor azt mondták, hogy legvégső esetben POK-os állásfoglalást kérnek. Szóval, ha elmondod, hogy te már beszéltél a POK-kal talán nem ráznak le. Lehet még tanügyi szakértőhöz is fordulni, én pl. írtam az egyiknek, miután ő is megerősített a dologban, sokkal magabiztosabban álltam ki az igazamért. Ha így döntesz mindent szedj össze, és alaposan építsd fel, mert csak így tudnak segíteni.
Továbbra is úgy gondolom, nem helytálló, ami szerint be akarnak sorolni. Megtaláltam, amire szerintem hivatkoznak:"1992. évi XXXIII. törvény
a közalkalmazottak jogállásáról 87/a § (3) A közalkalmazott fizetési fokozatának megállapításánál az (1)-(2) bekezdésen túlmenően figyelembe kell venni
a) a munkaviszonynak azt az időtartamát, amely alatt a közalkalmazott a közalkalmazotti jogviszonyában betöltendő munkaköréhez szükséges iskolai végzettséggel vagy képesítéssel rendelkezett," Viszont a nemzeti köznevelésről szóló törvény kimondja, hogy ezt nem alkalmazhatják az előmeneteli és illetményrendszerre (nemzeti köznevelésről szóló törvény 64.§ (2)), hanem a 326/2013. (VIII. 30) Korm. rendeletet kell alkalmazni. Más kérdés, hogy a hallgatói jogviszony alatt végzett munka, hogyan számít bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!