Pedagógus bérbesorolási szint hogyan alakul ha?
Én tudom mindezt, hidd el, de az átlagember nem. én is mindig azzal vágok vissza, hogy bárkinek szabad tanárnak menni, ő miért nem ment, ha annyira jó? Nyilván vagy a fizu nem felelt meg, vagy a szakma megbecsültsége, vagy nem felelne meg tanárnak ő maga. Akkor miről beszélünk?
Ja, és az ilyenek szeretik a legjobban elmagyarázni, hogy hogy kell tanítani, vagy legalábbis milyen a jó tanár. A tanításhoz és a focihoz mindenki ért ebben az országban. :)
Van egy napkalkulátor, a weben kiszámoltam amik bele vannak vezetve a rózsaszín könyvembe itt kijön 5.93 év, de az első munkahelyemen 2002-ben letudott kb 45 napom az azért nincs beleszámítva mert az első könyvemet akkoriban elszórták. De az ügyfélkapun megnéztem a ledolgozott éveket és ott ott van. Remélem elhiszik, mert szerintem kb ennyi kéne hogy egész meglegyen. Meg hiába ez a négy hónap amit voltam most itt a suliban, de ez 8 órába volt, és tán 10 órától számítana bele, na meg megbízásos szerződés sem biztos... Jól kicentizem én is halljátok... :D
Remélem neked is összejön, igazából igazgatói jóindulat kérdése is ha jól vettem észre....
Szia! Én még itt vagyok. Én is utánanéztem az enyémnek a könyvelőm segítségével. 5 év 2 hónap. Úgyhogy én így jártam.
Remélem, az egész előmeneteli rendszer megszűnik hamarosan, mert nagyon unom az egészet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!