Hogy ha nem értem rá az interjú időpontjában akkor már szemétkedni kell? Miért ilyen ez a HR-es?
"interjú időpontot egyeztetni szokták, nem kinyilatkoztatni."
Ennek így kéne történie.
11#
Amúgy a hr-es miért nem azt írta hogy bocs ekkor van az interjú és kész. Miért kell az emberek agyát húzni?
Ráadásul tudod hogy 100 jelentkező volt?
4-es: Nagyon eltúlzott dolgokat ír. (A többi választ még nem olvastam). Ez a az a jó munkaerő, akinek semmi magánélete, meg ők diktálnak teljesen.... Azért én is olyan helyen próbálok elhelyezkedni, ahol le vannak alap dolgok beszélve az elején és próbáljuk ahhoz tartani magunkat....
Egyébként a kérdésre válaszolva: fura, mert egyszer még ezt el lehet játszani. Persze az se mindegy, hogy adod elő, én meg írtam volna nagyon kedvesen, hogy jaj az a baj, hogy már kifizetéttek a szállást minden, nem-e lehet esetleg áttettetni, hogy ne keljen kihagynod ezekután az utat blablabla.... Azért én ezt nem venném egy kalap alá azzal, mintha azt írta volna hogy: "aznap nincs kedvem bemenni". Mondom egyszer lehet csak, mondjuk átrakatod, utána ha van következő interjú, azt már ne mond le semmiképp, semmilyen indokkal....
4-es vagyok és úgy látom, sokan kiakadtak a szemléletemen :nos, lehet "erősködni", hogy mert a magánéletem így meg úgy, meg nem jó az időpont, stb., de egy dolgot tudomásul kell venni: ha az ember meg akar élni, akkor első a munka, második a magánélet. Lehet első helyre tenni a magánéletet, csak akkor ne csodálkozzon, ha nincs miből megélni.
Persze nyilván a kérdezőnek nem élet-halál kérdése volt ez az állás, mert ha egyedül nevelne egy gyereket és nem lenne miből enni adni neki, akkor nyilván nem az utazás lenne a fontosabb (mondjuk akkor lehet, nem is tudna utazni) - tehát nyilván nem is volt annyira fontos.
Bocsánat, hogy én ilyen szemszögből néztem a dolgot... :-)
És sajnálom, hogy nem érzitek, mekkora csúsztatás az, hogy valaki "szemétkedik" (ez szerintem egy cselekvés) akkor, amikor épp nem csinál semmit (azaz nem válaszol, ami egy passzív tevékenység)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!