Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a munkahelyről?

Figyelt kérdés

3 hónapja dolgozom egy cégnél. 2 órára vagyok bejelentve, de napi 8 órát vagyok ott.A munka a céghez jövő vendégek fogadása, tanácsadás, és mivel sok a külföldi,fordítás,tolmácsolás is. Az első gond az volt, mikor rájöttem,nincs fizetett szabi, se ünnepnap. Hetente kapok pénzt, húsvét után tűnt ez fel,kérdeztem is, az volt a válasz,aznap nem dolgoztam, arra nem jár pénz.Szabit kivehetek, egy hónappal előre kell szólni ( akkor is, ha csak egy napról van szó), de pénz nem jár rá. Szerencsére túlórázni nem kell,de néha előfordul, hogy egyik napról a másikra tudom meg, hogy korábban, vagy később kéne bemenni ( ez esetben arányosan tovább).Volt már ebből gond,mert dolgom volt épp akkor, ekkor természetesen aznapra nem kaptam semmit, meg lecseszett, hogy nem vagyok rugalmas. Nincs, ki helyettesítsen, szerencsére még nem voltam beteg, de nem tudom, hogy oldja meg a főnököm, ha hirtelen valami adódik. sok a nyűgös ember ( sokféle tanácsadással,köztük lelki tanácsadással is foglalkozik a cég), tudni kell őket kezelni. Ha nincs elég ember, nem fizet, mert meg kell lenni egy darabszámnak ( én nem keresek embereket, se fordítási feladatokat, tehát ha ő nem tud keresni vendéget,vagy más munkát én szívom meg) jelenleg 30 fok van az irodában, van ugyan ventilátor, de levegő az nem jár,gyakorlatilag hazafelé a tömött buszon kezdek el jobban lenni..az elmúlt hetekben kétszer is majdnem elájultam a vendégek előtt, annyira rosszul lettem. A vendégek, ügyfelek ezt nem érzik, általában 1 órát vannak csak maximum náluk, megjegyzik h hű de rossz itt az idő, meg nincs levegő. Beszéltem a főnökömmel, azt mondja, nincs itt semmi gond, csak én nem bírom, de ha nagyon nem bírom, akkor ezt nem engedheti meg, el kell búcsúzzunk, de még számít rám, de elkezdi keresni az utódom. Ez volt egy hete, de még nem jelentkezett senki. Gondolkozom, hogy magam mondok fel, de másfél éves keserű álláskeresés van mögöttem. Voltak ugyan alkalmi munkáim, meg még egy hasonló magyar kisvállalkozóba is belefutottam ( ő már az elején alig fizetett ki), nem tudom, mit tegyek. Egyre inkább leszív a munka, és az anyagi biztonság sincs itt meg. Plusz van egy kolléganőm, aki állandóan b*szogat minden miatt, nincs rá oka, de gyanítom, csak irigy, mert viszonylag fiatal vagyok, nekem van férjem, gyerekem,és kövér se vagyok,rá ebből egy sem igaz.

Nem tudom, nem felelőtlenség e, megint munkát váltani.

sajnos fősuli után ( büfészak sajnos) leragadtam három évre vidéken egy kisvállalkozónál, aki be se jelentett, utána szültem, most meg a másfél év után van ez. Nyelveket tudok, angolt meg németet. A férjem szerint lépnem kell, becsüljem annyira magam, hogy ennél többet érek.

2017. jún. 28. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Ha jó a fizu akkor mi a probléma? ha meg nem jó a fizu akkor meg menj el onnan.
2017. jún. 28. 17:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért csinálják ezt meg mert még ilyen feltételekel is ott dolgozol!

Én alapból olyan munkát el se vállalok ahol nem csinálnak mindent tisztán.

Nem tudom merre laksz de én Budapesten ahol dolgozok ott 6 éve csak csókosok családtagok meg ismerősok tudtak bekerülni.

Mamár ott tart a cég a munkaerő hiány miatt hogy visszahívtak olyan embert akit korábban kirúgtak meg tantarmeketlétesítenek az irodák mellet hogy munkaerőt képezzenek a cégnek!

Használd ki te is a munkaerő hiányt és ne hagyd magad ilyen feltételekkel dolgoztatni.

2017. jún. 28. 17:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnám nélkülözni a pénzt, akkor azonnal lelépnék. Különben aktívan keresnék munkát mellette.
2017. jún. 28. 18:15
 4/7 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%

"2 órára vagyok bejelentve, de napi 8 órát vagyok ott"

"nincs fizetett szabi, se ünnepnap"

"30 fok van az irodában"

B.aszod.

2017. jún. 28. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező

Te is át látod hogy tré ez a hely, de nagyon...

Most már kíváncsivá tettél hogy mennyit keresel ilyen feltételek mellett.

A férjednek meg 100%ban igaza van.

2017. jún. 28. 23:23
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat..különösen a b.aszod tetszett, jöt nevettem rajta, de teljesen igazad van, ennyi.

Kb 200 ra jon ki egy honapom, de termeszetesen ha szabin vagyok, ez kevesebb. Eddig hosszabb szabin meg nem voltam, ossz vissz ket napot vettem ki.

2017. jún. 29. 07:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Húzz el minél hamarabb, és nézd meg, hogy egyáltalán TB-d volt-e.
2017. jún. 29. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!