Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miskolci BOSCH. Mi a véleménye...

Miskolci BOSCH. Mi a véleményed erről a munkahelyről?

Figyelt kérdés

Én a raktárban dolgoztam,egészen addig amíg közölték velünk,hogy nincs ennyi emberre szükség és holnap már ne is jöjjünk.

Neked mi a véleményed erről a munkahelyről?

A többi munkahelyhez képest milyen? Jobb vagy rosszabb?

2015. ápr. 24. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Hìrhedten mocsadèk munkahely.
2015. ápr. 24. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Mocsodék? Mint mi? Mert a gépész haverjaim eléggé élvezik, hogy nettó 250 ezerrel kezdtek átlagosan és nagyjából a munkaidő felében nem csinálnak semmit.
2015. ápr. 24. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
42%
brutto 280 aza netto 250 de ja tényleg semmit sem kell csinálni szinte egész nap, eléggé alibi munka
2015. ápr. 25. 18:27
 4/5 anonim válasza:
Én 8 napig bírtam, aztán öként és dalova távoztam.
2015. dec. 16. 22:44
 5/5 HelperGirl válasza:
Én 2 éve vagyok a gyárba. Ebből egy évet az úgy nevezett "halálsoron" töltöttem és azóta is itt vagyok. Ahol a kamion önindítókat gyártjuk . Valóban nehéz de nagy a pörgés én szeretem.
2016. ápr. 7. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!