Közalkalmazotti rendszergazdának mennyi az órabére, túlórázhat?
Sziasztok, pályakezdőként majd, pár évre suliba szeretnék elmenni rendszergazdának, ez már félig el is van intézve, mivel van egy rendszergazda barátom, ő több intézményt visz és az egyiket oda adja nekem, amint megvan az érettségi. Most el ment nyaralni, és nem akarom zavarni, és azt szeretném megtudni, hogy mennyi lesz az órabérem így pályakezdőként, és lehet túlórázni? Ha igen, mennyit?
Válaszotokat előre is köszönöm. Tudom, nem érdemes suliba menni stb. Csak a szakmámba(szoftverfejlesztő) itt vidéken nincs lehetőség, és még mielőtt felmennék pestre, akarok szedni egy kis pénzt, tapasztalatot.
A szoftverfejlesztő az mérnök, egyetemet végzett.
Amit te a szakiskolában kapsz az arra jó, hogy kitöröld vele. Vagy még arra sem ha keménykötéses.
Dehogyis nem lesz az :) Nézzetek utánna :) Van egy 5. év az érettségire, és az adja a szoftverfejlesztő technikusit :) "Szoftverfejlesztő
54 203 05
"
Szoftverfejlesztő technikusi, jézusom, már miket ki nem találnak. :D
De azzal tényleg egy iskolai rendszergazda állás a realitás, úgyhogy jó irányba indultál el, csak így tovább. Szép, nyugis állás, túl jól nem fogsz keresni, de legalább nincs stressz és megtanulsz profin Windowst telepíteni.
Ismerek olyan srácot, aki vagy 10 éve végzett szakközépben és nagyon jó programozó lett belőle... na ő mondjuk az a geek, aki otthon 7x24ben a gépet ütötte (és nem a játékot), viszont az egyetem nem neki való volt.
Cserébe manapság még a műegyetemről is jött olyan jelölt a céghez, aki egy rohadt selectet nem tudott összerakni. Szakgimi eszem faxom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!