Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nehéz döntés!? Mit tegyek?

Nehéz döntés!? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Gyesen lévő 27 éves anyuka vagyok. 2011. márc.1-én kellene visszamennem dolgozni a munkahelyemre. Eddig a főnököm biztatott, hogy visszavesz, nincs gond, de most már olyat mondott, hogy ha találok jobbat, menjek, mert nem tudja mi lesz, nem tőlük megyek nyugdíjba (ez egy mezőgazdasági cég, irodai munka). Kaptam egy ajánlatot, a helyi boltban eladó és irodai munkára, de itt nem akar adni se szabit, se betegszabit a főnök s a pénzem is ugyanannyi, mint az első cégnél.Nem tudom, mit tegyek. Pénzben annyit adna, mint a sima eladóknak (bruttó 90e Ft, ennyi a másik is) Az első cég bizonytalanná vált, a másodikhoz 100%-ban kellenék. Mi a helyes döntés? Nem szeretnék két szék közül a földre ülni.
2010. máj. 19. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de nem tűnik túl biztosnak a másik sem. gyesen vagy. mégis mi az, hogy nem ad sem szabit, sem betegszabit???

és ha mégis muszály, akkor kirúg?

2010. máj. 19. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:

"nem akar adni se szabit, se betegszabit a főnök"

ilyen nincs, hogy nem ad, mert JÁR"

2010. máj. 19. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:
A második biztos nem jó. Nem csak azért, mert nem teheti meg, hogy nem ad szabit, hanem mert neked az bizony kelleni fog. Nincs olyan gyerek a világon, aki ne betegedett volna le és ne kellett volna vele otthon lenni. Viszont esetedben akkor az első ilyen eset után kirúgna.
2010. máj. 20. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!