Mi lenne a jó döntés? (részletek lent)
Szeptember óta dolgozok egy nagyközségi polgármesteri hivatal gazdálkodási osztályán közhasznúként (júniusban diplomáztam közgazdászként egyetemi képzésben).A szerződésem márc.14-ig szól.Nem keresek sokat,de szeretem a munkám,és sokat lehet itt tanulni.Viszont döntenem kell,hogy szeretnék e maradni,mert akkor még jövő szept-ig közhasznúként lennék,aztán átvennének köztisztviselőnek, bár úgy sem keresném halálra magam,de akkor biztosítanának nekem képzést (államháztartási mérlegképes könyvelő).Viszont én afelé hajlok,hogy meg kellene próbálni a versenyszférát.Ráadásul a párom jövőre fog végezni,és ő valószínűleg Pesten fog munkát találni.
Bár a mai helyzetben örüljön az ember ha munkája van,de én még nem szeretnék 'leragadni',jó lenne kipróbálni magam pl egy cégnél,akár Pesten.Ti mit tennétek ebben a helyzetben?Ha igent mondanék az azt jelentené h min. 2 évet kellene itt dolgoznom. Előre is köszi a tanácsokat!
Jól hangzik a versenyszféra, de ha nem tudsz elhelyezkedni (márpedig nem fogsz tudni, ui. közgazdászból is Dunát lehetne rekeszteni), vagy elhelyezkedsz, de nem keresel többet, mint most, akkor cumi. Munkát váltani csak akkor szabad, ha van tartalékod.
2 év nem a világ, és ha át akarsz nyergelni a versenyszférába, már lesz mit beleírnod az önéletrajzodba, ami többet számít, mint diploma.
Tehát én egyértelműen azt tanácsolom, hogy írd alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!